1 år sen

Suttit här ett tag nu och bara slösurfat, precious kollar på hockey och jag är allmänt uttråkad... Passade på att besöka våran bröllopssida o hamnade på dagboken och läste vad vi gjorde för exakt 1 år sedan... ja det var ju lite skillnad.. Hela den våren, visst det var jobbigt och stressande och jag blev en riktig bridezilla men har aldrig va så lycklig eller glad. Det var så kul att  planera vårat bröllop.. o lika kul nu i efterhand och läste vad vi grejade med och hur vi tänkte o tyckte.. Bjuder här på inlägget från 22 april 2009.. 

Toastmaster träff

Posted on Wednesday April 22, 2009 - Comments (0)

Idag har vi haft första mötet med våran toastmaster Micke.. Mycket prat om planering, allsånger, snapsvisor, logiska lösningar på ologiska problem o självklart förväntningar. Vi är helt övertygad om att vi har valt rätt toastmaster och att han kommer att klara uppgiften mer än galant. Han är ju såå himla roolig.

Vi kommer att flera möten med micke nu under våren, nästa blir efter vi har träffat och pratat med capiscum. Har skickat iväg ett mail till dom och hört när vi ska träffas. hoppas dom hör av sej snart..

I förra veckan fick vi mail från fotografen i göteborg, hon kommer upp till oss  i maj för att titta på lämpliga ställen att ta bröllopskorten.

Under påskhelgen var becca här när precious fyllde år, då pratade vi blommor och visade henne korten på buketten, det blir en såå, stor lila underbar sak.. små till tärnorna. Då började vi prata om brudbåge, vet inte om vi ska ha en sån.. isf får vi hyra en av blomsterhandeln.

Tänkte mamma o ja skulle åka till silvenska snart, förhoppningsvis nästa vecka o kolla på borden, mäta lite o såå..

Vi har småbörjat på festprogrammen, hittat rooliga texter och bilder. Vi har även upprättat program för bröllopsdagen,cirka tider så klart. Kan vara bra inför mötet med capiscum. Vi har pratat och börjat på skriva ner saker som vi har tänkt att delegera över till utvalda personer på bröllopsdagen. Ska snart kontakta dess människor och höra om dom kan hjälpa oss med detta..

Nu är mindre än 2 månader kvar tills vårt bröllop,.. känns helt otroligt, börjar bli pirrigt nu.. ingångs o utgångsmusiken ä spikad nu iaf.. ska maila mattias imorrn oxså..
Hej så länge...

Det ska tilläggas att vi fortfarande har ca 800 besökare per dag på våran sida och dagboken har en egen tråd på bröllopstorget.. måste ju skryta lite.. =) Roligt att folk tycker om och gillar det man gör...
För den som är nyfiken på mera bröllopsläsning.. Välkommen till
www.weddingannouncer.com/annaochdaniel1

Puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0