Ikea !!

är allt en affär som om jag hade och kunde handla ihjäl i.. varje en gång jag ska dit har jag ofta bestämt mej  för vad jag ska ha. Men det slutar alltid med att jag kommer ut massa andra saker som inte hade tänkt o köpa.. som igår... ylva skulle till ikea och köpa hyllor och lådor.. det skulle hon ha, jag skulle egentligen ha nått förrutom en lampfot.. o så skulle vi handla lite småsaker till jobbet.. Det slutade mej att vi både handlade för 3 siffriga belopp.. och att våran vagn var överfull.. vi tog bara 1 vagn istället för en stor vagn eftersom vi inte egentligen hade tänkt att handla nått förrutom en lampfot och två hyllor..Fast om sanningen ska fram så fyllde den vagnen ganska fort och vi både fick bära grejer.. Men humöret är var iaf på Topp !!
Här ä beviset !!



Köpte bland annat nya gardiner, blockljus och ny stor lampa till vardagsrummet och 3 mindre lampskärmar till dom andra lampor.. det måste ju vara lika..





Detta lampbyte gjorde att min favoritlampa numera huserar i det lilla fönstret i trappen.




Nu är det dags för saker som inte är köpta på ikea.. spenderade en av det sista semesterdagarna och sy om ett gardinset, sydde dukar till sovrummet.. o på nattduksbordet ligger det en spetsduk ovanför dom..


Närbild på tyget



Passade även på att byta gardiner till hamplängder istället för panellängder, vill släppa in så mycket ljus som möjligt..

Före



O Efter.. ( den är dålig jag vet =(..)



Här ä gardintyget i närbild



Så, detta blev ett långt inlägg men det blir så ibland. Är ledig idag och imorrn väntar allvaret på riktig, den första jobbhelgen.. va trött ja kommer vara på söndag när klockan ringer ve 05.00  usch o fyy.. !!
Men nu är det fredag kväll och det innebär mys och skräckfilm här i skokartongen..
Trevlig helg önskar jag er..

Puss o hej


Före och efter !!

Våran lilla tvättstuga är nu klar, det enda som vi har gjort är ställt egentligen är ju att ställt in en hylla och lagt in några mysiga mattor, korgar och mera förvaring..

Före


Efter


Burkar från ikea






Har för övrigt haft en helt ok första dag tillbaka, efter kort stund var det som jag aldrig haft semester i fyra veckor. Det var dag som blev fylld med överaskningar, både bra och dåliga, det gjorde att jag gjort mycket impulsiv grej... men vad behåller jag för mej själv ett tag.. !!
Imorrn efter jobbet blir det en tur till ikea med världens bästa Ylva och mys på kvällen med syster yster o hennes nya boyfriend.. Tacogratäng står på menyn.. !!

Puss o hej


sista dagen

Då var nästan den sista semesterdagen slut och jag har haft en helt perfekt dag..
Vaknade kl 10.00 och låg och drog mej ändå till halv tolv då ylva ringde och berättade att det var väldigt varmt ute =)
Härligt tänkte jag och slog en signal folket i v-bro och timmen efter låg vi på storsand, jag, precious, syskonen Sköld, Linn och Felicia.. o det var väldigt skönt och att bara få ligga i solen och känna hur solen brände på benen och i ansiktet.. det gav mersak iaf.
Till och med vägen dit blev det lite drama.. hihi.. gruset flög på vissa ställen och jag fick agera kartläsare..

Felicia och Precious bakar kakor i sanden..


Fika, sola, bada och planera rooliga saker som ska göras under hösten.. inte fel..
Efter detta blev det hemresa och grillat till middag.. Fläskkotletter med ljummen potatisallad med smak av vitlök och citron.. ett glas vin i värmen.. ett bara, vågar inte mer med tanke på levern..
Har nu precis duschat, peelat kroppen och ansiktet.. haft ansiktsmask, smörjt in mej med favvo bodylotion  och haft inpackning i håret.. noppat ögonbryna.. (aaj... !!) Så nu borde ja väll vara redo för att gå tillbaka till jobbet..
jaja, ska ladda bryggarn med xtra starkt kaffe temörran...

Önskar alla er som går tillbaka till jobbet denna vecka en skön start... Det ska ja försöka ha =)

Puss o hej


Vad jag har gjort på semestern?

ja, vad egentligen har jag gjort`?? Det har jag funderat på nästan hela dagen och kommit till slutsatsen.. inte dret har jag gjort.. Innan jag gick på semester hade jag  redan planerat och bestämt exakt vilka saker jag skulle vilja göra och se.. förrutom dom dagar det var soligt och varmt för då skulle ligga på någon badstrand och sola och bada hela dagen.. Så nu när det endast snart 1 dag kvar tills det är tillbaka till verkligenheten ska semestern summeras och utvärderas.. Tror att det lättare att börja räkna upp vad jag INTE har gjort.. te.x

Jag har inte
- storstädat under diskbänken
- storstädat kylskåpet
- varit på en sista minuten resa utomlands
-Har inte bränt mej så jag såg ut som en kokt kräfta
-läst klart pocketböckern jag köpte som skulle läsas när vi campade¨
-har inte gått ner 5 kg
-rensat i det rosa rummet
- åkt på roadtrip till gotland/öland och inte heller till ullared


hmm... detta retar mej att jag inte gjort städgrejern iaf för jag resonerade att efter någon vecka är ja säkert utvilad och det är bättre att göra detta tråååkiga som t.ex städning än att göra det när ä mitt uppe i allt !!
å exakt vad har jag gjort dessa 4 veckorna??

Jag har
-solat och badat
-b ara ställt klockradion 1 gång på fyra veckor
-gjort om sovrummet/ tvättstugan
-gjort om delar av vardagsrummet
-skördat jordgubbar från pallkragen, ärtor, dill och ruccola
-legat i tält samtidigt som årets värsta åskoväder
- blivit irriterad på norskar som inte kan köra bil
-fikat i solen ett antal gånger
-druckit vin/drinkar
-grillat ett antal gånger
-suttit på altanen på kvällen och det var över 20 grader varmt och myst med precious
-tappat blod
-drivit precious till vansinne med allt tjat om shabby chic och vitt
-gått upp ca 3 kg i vikt
-bara åkt till karlstad 3 gånger på fyra veckor istället för ca 4 gånger/vecka

Ja det har faktiskt varit 4 helt fantastiska och underbara semesterveckor (förrutom viktuppgången )
och jag tror att skulle trivas med att vara en permanent semesterfirare.. har  inte alls lust att gå tillbaka till vardagen med jobb,
pendling, tidiga mornar och sena kvällar...har därför suttit här i soffan en stund och tyckt synd om mej själv och slösurfat och hittade då en rolig sida.. www.pinglan.se
En online inredningsaffär som hade en del saker som jag skulle vilja..
Te.x






Så nu känns det lite bättre.. o förresten har en dag kvar på semestern och imorrn ska det mysas.. !!

puss o hej


Regn och rusk

Det är riktigt skitväder idag, känns mer som hösten än mitt i sommarn.. Regnet vräker ner, det blåser och det är 15 grader varmt ute.. vaknade inatt och frös faktiskt.. det var längesen..
Har faktiskt suttit större delen av dagen framför symaskinen, har sytt nya dukar till sovrummet och kuddfodral.. men sen började det krångla, tråden stod slut och nålen gick av..det såg jag som ett tecken att jag inte skulle sy nått mera idag.. har fortfarande två draperier kvar att greja med..

Nu till nått roligare, fick tag i dessa två minichampagne glasen igår som nu är två vaser.. klippte av två rosor på buskrosen som står på framsidan.. Dom står nu på hyllan i köket och lyser upp..







Var på en tur i v-bro igår och passade på att mysa med guddöttrarna..



Resten av kvällen blir det film,mys och ostbågar..allt för att mota arbetsångesten som blir starkare dag för dag.. bara 3 dagar kvar.. =(

Puss o hej


Tävling

En av mina favoritbloggar och affärer nostalgi och kuriosa har en tävling på sin blogg där man kan vinna den urgulliga skylt.. allt som behövs är ett besök på deras blogg och lämna en kommentar så är man med och tävlar.. !! Så hoppas på lycka nu =)

Här är adressen: http://nostalgiaochkuriosa.blogspot.com/


Har idag haft ett väldigt givande dag, hittade mycket saker på förmiddagen, bland en liten kupa och fat, vit tyg med ljusblåa blommor på och två små glas som nu är små vaser med två rosenknoppar i.. bilder kommer imorgon då bloggens fotograf har dataproblem ;)

Så är det egentligen bara äggtråget som saknas, har högsta budet på denna på tradera.. auktionen avslutas 1 aug.. så det blir till att hålla tummarna..

Klicka för att visa Megabild! Shabby chic ägg- eller lökkorg i fil de fer

Önskar er alla en fortsatt mysig lördagkväll ...

puss o hej


Fynd

Hoppas jag verkligen på att göra imorgon, jag och ocka ska iväg på en tur te mörran.. Är på jakt efter två saker främst..

En äggkorg eller äggtråg tror jag det.. ett måste i ett lantligt kök tycker jag.. har några sidor att beställa den ifrån ifall jag inte hittar nån.. men det ä lika kul och leta.. så tålamod.. !!


Kupa till kakfat.. efter ha letat nästan hela semestern hittade jag äntligt mitt kakfat och nu är jag på jakt efter kupa.. har några idéer om ett arrangemang som är väldigt shabby chic.. rosor är en del av det och dom hänger på torkning nu


Nu när semestern nästan snart är slut (ååångest) tycker jag knäpp som jag är att sommar är slut och det är hösten börjar närma sej.. o då börjar ja tänka på alla höstpyssel.. sensommar pyssel låter roligare..
En idé som jag tänker låna från Britt som har bloggen prillig.blogspot.com är att fylla en av zinkhinkarna med kastanjer och låta dom agera ljushållare för 4 ljus..låter det fult? joo men det är mycket finare än vad det låter.. o så klart måste det bli nya rönnbärs hjärtan och hänga utanför dörren.. förra årets ser ju lite ledsna ut..


Men men ska inte gå händelserna iförväg, det är ju faktiskt hela 4,5 semester dag kvar och 1 sommarmånad kvar... =)

Puss o hej


Det håller i

det kreativa stimmet, har idag haft en fantastisk förmiddag med besök på en av favoritaffär nostalgi och kuriosa och inhandlade där efter tips från kusin Vicki min nya kärlek.. Jean'darc living magazine.. blir glad bara att titta på första sidan.. Den är måste enligt mej om man gillar shabby chic..
Click to enlarge picture
Visst den ä på danska.. men ändå...kan inte se mej mätt på den..
Passade även på att inhandla nya lampor till vardagsrummet, för halva priset.. vilket fynd.. efter detta blev det ett besök till erikshjälpen och där var det folk... men eftersom vi var där när dom öppnade lyckades jag faktiskt få tag i en hel del.. Bland ett kakfat, ett gammalt tvättbräde som kommer att passa perfekt i tvättstuga... o en duk till matsalsbordet..

Dagens fynd =)


Dom nya lamporna.. synd att den jädra sladden kom med i kortet..

Kakfatet..!!


o den virkade duken som fick agera löpare över en annan löpare !! 


Som sagt har haft en riktigt mysig dag hittils och det är roligt när det kreativa stimmet försatt håller i sej.. Nu är det bara draperiet som ska sys till tvättstugan sen är det klart där nere...
Resten av kvällen blir det filmmys med precious och syskonen.. o imorrn blir det förhoppningsvis en tur till karlstad och rix fm festival..

Fortsatt trevlig onsdagkväll till er alla..

Puss o hej

(Psst.. förresten... bloggen har fått sej en alldeles egen fotograf.. hon heter Sara Dahlman.. fina kort va.. !!)


Tvättstugan

Nu var ju semesterprojektet nästan avklarat som var sovrummet.. o nu ska det grejas i nästa rum.. vet inte riktigt om man kalla våran tvättstuga för rum.. det är egentligen ett förråd som är ca 3 kvadratmeter stort, är vita kaklade väggar och svarta klinker på golvet.  Ville egentligen ha såna hyllor men enligt Precious ska man helst inte borra i kakel så det blev till att tänka om.

 
Så en hörnhylla skulle bli bra, tar minst med plats och går att packa full med kul förvaring..



 har letat överallt och inte hittat någon bra så det fick bli denna hyllan från ikea, heter lerberg.. i vitt så klart.. shabby chic och lantligt får bli ledordet för tvättstugan oxså, tror ingen är chockad över detta ;)
LERBERG Hylla vit Bredd: 60 cm Djup: 35 cm Höjd: 148 cm
Ska sy ett draperi som i översta bilden.. i  detta tyget som heter Berta Ruta och kommer oxså från ikea.
BERTA RUTA Metervara vit/blå Bredd: 150 cm
Har även inhandlat några gammaldags burkar och korgar som tvättmedlet ska få bo i..
SAGOLIK Burk med lock  Diameter: 15 cm Höjd: 17 cm Rymd: 1.4 l


Imorrn ska jag ta mej en tur till erikshjälpen och leta efter ytterligare gamla burkar, krukor och ev någon blomma.. o tvättbräde.. får se vad jag hittar..

Puss o hej


Rotviksstolen

Stolen som jag hittade i rotvik är nu klar, den har fått nytt väggord placerat på ryggen och ny kudde. Har även skrapat lite på den så den blev ännu mera shabby..
Den första bilden är inspirationsbilden och den under är den färdiga stolen.. Med ett väggord inropat på tradera för ynka 2 kronor... =)
(Amor vincit omnia = kärleken övervinner allt)



Har även sytt ett kudde till stolen. Tyget heter britten nummer och finns hos ikea.

Imorrn väntar ett tripp till karlstad och ev ikea.. ska kolla på hylla till tvättstuga, har inte lyckats hitta nån än på loppis eller erikshjälpen..
o den roligaste av allt, en tur till nostalgi och kuriosa, en av mina favoritaffärer, är på jakt efter jean'darc living magazine...

Puss o hej


SEG

Vad seg och trött jag är idag, vet inte varför.. ä inte bakfull eller sjuk, har inte sovit dåligt inatt eller natten innan. Men av någon oförklarig anledning är huvudet tungt och kroppen seg trots det dagliga intag av koffein...
Kanske lite jordgubbar från plantorna i pallkragen kanske piggar upp ???


Guldkorn

Nu såhär i semestertider är ju det mesta glatt,  lättsamt och roligt, finns inga större bekymmer och inga egentliga måsten. All värme, sol och bad gör mej väldigt glad och förrutom min familj o mina bebisar har jag hittat tre favoriter som just nu för mej att må ännu bättre och bli ännu gladare.

Nr 1: Den blå skålen i sovrummet som nu är fylld till bredden med snäckor och stenar plockade från stranden på Rossö.



Nr 2
Dom vita rosorna på matsalsbordet.. Väldigt shabby tycker ja =)



Nr 3
Mitt senaste loppisfynd som inhandlades för ynka 20 kronor på Nysäters Hem och Antik idag.. Helt ny t.o.m plasten är kvar.  Denna ska få sin plats i en hög vita kruka på hyllan i köket.



Vad gör er xtra glada?
Puss o hej


Hemma igen

Kom hem igår efter drygt två härliga dagar på rossö.. Har kunnat lämna lite små rapporter tack vare mms, vilken åskoväder, har aldrig vart med om nått likande. Det blixtrade samtidigt som det mullrade och det var inga små blixtrar heller, hela tältet lyste upp..
Med på denna minisemester var jag, monie och precious men även Fam Sköld/Petterson.
Dom skulle bo hos ingalill o stefan i deras husvagn och vi ska tälta i Hans gamla mctält.. Volvon var packad nästan fullt när vi åkte iväg tidigt på måndag morgon, kände mej nästan som i Sune sommar där Rudolf står med en väldigt lång lista och bockar av saker som ska packas med... hellre för mycket än för lite är mitt motto.. ;)

Här var vårat hem för dessa två dagar, Ingalill och Stefans husvagn är det som står i bakgrunden.


Första frukost står uppdukad..


Krabbfiske är ju givet när man är på västkusten, tur att man har gudbarn och skylla på. ;)



Kväll på Rossö






Fina Precious <3



Tisdagen började med riktigt oväder och vi tillbringade dagen på Nordby köpcenter, hjälp vad folk!! Men det var roligt och se och framför allt gå i ovanliga affär, främst då norska kedjor. Spenderade den mesta delen av tiden på sia affären, jädrar va mycket fint, hade jag obegränsat med pengar hade jag köpte hela affären, inga problem.. men fick nöja mej med två nya lampetter, ett nytt stålhjärta och Home sweet home hjärta.. bilder kommer framöver..
Plockade även snäckor och stenar som nu ligger prydligt tillsammans med värmeljus i den mörkblåa skålen i sovrummet.. !
Härligt med inspiration !!!

Men det bästa ändå med att åka bort är att få komma hem, ligga i sin egna säng.. finns inte mycket som slår det.. Idag har regnet vräkt ner och det var precis vad jag behövde, få vara hemma och inne utan att få dåligt samvete. Ibland är det vanligt avslappande och gött o bara få va, sitta o glo och inte göra nått.. !!
Samma melodi blir det ev imorgon då sol och bad står på schemat..

Puss o hej


Vi lever, århundradets åskoväder o vi tält...

100713_144342 (MMS)

Vi lever, århundradets åskoväder o vi tältar men vi klarade detta med! E sämre väder idag så vi idag har vi spenderat dagen på nordby. Vi o flera tusen norskar! Hittade en sia affär som jag blev så kär i, köpte en hel del.förhoppningsvis klarnar det upp ikväll så jag kan plocka lite sten o ta med hem!! Puss o hej


Har det väldigt bra just nu, ligger o sola...

100712_130828 (MMS)

Har det väldigt bra just nu, ligger o solar på rossö o har det allmänt bra! Ikväll ska vi te strömstad o äta puss o hej


Gener

Min mamma och jag är inte särskilt lika varken till utseende eller sätt enligt mej själv. Vi delar någorlunda klädsmak men har inte alls samma inredningssmak.. mamma gillar varma bruna färger och jag ska ha mitt vitt eller ljusa färger.. mamma gillar hundar och jag gillar katter.. mamma tycker om att laga mat och jag att äta mat... men två saker har vi gemensamt mamma och jag.. Nummer ett, vi båda kan älta saker till dödagar vilket gör att mamma retar sig på jag ältar saker och jag retar på att mamma ältar saker eftersom vi både vill prata om det som varann och en ältar för tillfället.. o sen nummer två.. båda två måste städa innan vi åker bort någonstans.. värsta jag vet är att komma hem efter jag har varit borta och skokartongen ser ut som ett bombnedslag.. nej när jag kommer hem vill jag njuta över att få vara hemma igen, sitta i min egen soffa, lägga mej i min egna säng och laga mat i mitt eget kök.. o är det rörigt eller dammigt när jag kommer så förtar det hela glädjen med att komma hem för inte vill jag iaf städa det första jag gör när jag kommer hem..

 NEJ... så dammsugarn åker fram det sista och imorrn kl 07.00 åker den fram igen.. det ska dammsugas innan vi åker till kusten..

Ni har väll inte missat lantlivs sommartidningen, den ligger överst i min strandkasse !!!
Sommarhem 2010

Puss o hej


durkslag, luftmadrass, lakan och osthyvel

är en del av grejer som står på den allt mera växande lista på saker vi ska packa inför den kommande tältsemestern nästa veckan.  Det ska bli så härligt och få komma bort, nu blir det ju verkligen inte någon lyxsemester och tälta på en camping utanför strömstad. Men men det blir en liten minisemester i semestern.. och det är aldrig fel.. har tänkt att sola, slappa, fiska krabbor, läsa och bara ta det lugnt.. mysigt... hoppas på fint väder bara, inte kul och ligga i tält när det regnar och åskar.. nej fyy.. sol och sol ska vi ha =)
Nu är det ju frågan när vi ska åka, det blir nog antagligen måndag morgon.. flera prognoser säger att det ska bli regn under eftermiddagen imorrn och då åker vi inte.. jaja.. det ä nog bra och få en dag på sej att packa och handla..

Har haft en väldigt bra dag i solen uppe i rotvik. Har solat  större delen av eftermiddagen och badat förstås..Är nyduschad och sitter i soffan och är sådär trött som man blir av att ligga i solen..precious är på svensexa så det blir en lugn myskväll med salta nötter och cola för mej och Herr Alfie ikväll..

IMG_1917

Här ska vi mysa i nästa  vecka... !!!

Puss o hej


Inspiration???

Letade ju länge och väll efter mitt gamla slitna fönster som nu hänger i det nya sovrummet och jag vet att jag någonstans har sett massa bilder på rum som hade såna fönster i.. o ja har googlat på allt och hittar inte enda bild, letar i alla lantliv tidningar och inte en bild.. men jag vet ju såå väll vart jag har sett det.. va störande !!!
Jag behöver inspiration till vad jag ska göra med fönstret, har bestämt mej nu för att inte ha måla om den och det hänger två hjärtan i som jag köpte på esters..


Men jag tycker att det fattas nått men inte vad?? ska ja hänga tavlor i det,? eller kanske spets?? Eller kanske ett litet väggord?? åå jag vet inte.. vore ju lättare om hade någon annan bild och inspirereras av.. så alla förslag mottages gladeligen.

Hade besök av Vicki, Monica och barnen igår, vicki är ju oxså shabby fantast och det är vääldigt roligt och bolla idéer med en likasinnad.. o få idéer av någon utomstående för man blir hemmablind. Så nu har jag några nya projekt som kanske blir verklighet..

Det är ju dåligt väder idag, molnigt och kvalmigt så jag får väll googla vidare efter ett lantligt fönster....
Imorrn går Precious på semester, ska bli mycket trevligt och få lite mer än två  veckors ledighet tillsammans..
Om allt går enligt planerna åker vi och syster yster på en minisemester till strömstad i början på nästa vecka.. men som sagt det är ju vädret det hänger på..

Puss o hej


Sovrummet

Sovrummet i skokartongen hade en vedervärdigt beigerosa tapet som var tapetserad överallt i det lilla lilla sovrummet, hemskt var den, kan inte förstå att jag stod ut så länge. I lägenheterna som jag och precious har bott i har sovrummen haft mörkblå tapeter vilken vi har trivts super med.  Så inte så konstigt att sovrummet nu går i blå toner såsom blå kuddar, blå gardiner, blåa tavlor och mattor. Så här såg det innan




Så blev det, nu är inte allt klar, några flera tavlor ska hängas upp..

Här är den nya fondväggen, den heter etage och är ifån boråstapeter




Här ä min helt underbara fönster, blir glad bara jag ser på det..imorrn kommer det en kille hit som förhoppningsvis kan hjälpa oss att bli av med alla sladdar som syns här.. hoppas han kan dra rätt alla sladdar.. rosorna köpte jag på esters cafe när jag o ylva var där.

Nya platttv och lampa.. vi har samma modell på nattdukborden..


Mitt senaste kap, denna stolen hittade jag i rotvik, Monica hade tydligen köpt massa stolar och jag fick med mej en hem.. visst är den shabby.. sydde en kuddfodral av tyget britten nummer som jag köpte på ikea. Tyckte så mycket om tyget att dom stora kuddarna i vardagsrummet fick samma fodral.

Precious kollar på fotbollen och jag får lägga mej i sovrummet och kolla på tv och mysa med Herr Alfie bland alla tolv kuddar.. ;)

puss o hej


Nytt dille

Äntligen är sovrummet klart efter helg fylld med grejing, skruvande, spikande och kuddar ;)
Är så nöjd och stolt över det att det förtjänar ett eget inlägg, det kommer längre fram. promise!!!
Är förrutom äntligen nere i varv och njuter för fullt av semestern, det spelar inget riktigt roll vad jag gör bara att jag är ledig och kan precis vad jag vill är semester för mej. Men men nästa vecka åker vi förhoppningsvis på semester i några dagar till kusten, jag, precious och monie.. ska bli så kul!!

Mitt nya dille är väl inte någon överraskningen för dom som känner mej eller följer bloggen, är shabby chic och lantligt.. kan inte för nog av det... så gissa om jag blev glad när denna damp ner i brevlådan idag...



Puss o hej


Prickigt!!

Jag har gjort nått idag som jag inte har gjort på mer än 10 år, jag har köpt mej en bikini !!!!... Här är den .. fast överdelen är ingen halterneck utan som en vanlig bh..





o hjälp ä min egna första tanke... visst jag har gått ner 7 kg sen jag blev jag sjuk och är absolut ingen liten sak.. så bikini trodde jag aldrig att jag skulle köpa mej en.. brukar bada i badlinne och boxertrosor aktig underdel.. policyn har alltid varit ju mer påklätt desto bättre.. men när jag såg den prickiga underbara sak i min storlek.. det var den enda som var kvar, då tog jag det som ett tecken.. trosorna är högre, kommer upp på halva magen ungefär så det är bra, håller in lite grann.. så imorrn ska jag göra min premiär.. Då ska vi förhoppningsvis åka upp till stugan och sola och bada.. grilla o mysa.. ska bli riktigt härligt..
Så planen för morgondagen blir  att hålla in magen och hålla min fantastiska tidning lantliv högt uppe samtidigt som jag säkert har hela munnen full i kanelbulle och  sippar kaffe.. oj oj hur ska detta gå te Önska mej lycka te imorrn.. !!! =)

Trevlig Helg till er alla
Puss o hej


Nytt! ...

100701_185024 (MMS)

Nytt! Nu e det fart här i skokartongen, tapeterna kom idag o precious har redan hunnit sätta upp fondväggen o delar av fönsterväggen! Han e redig min man :-D kan ju bero på kanske att hans fru ej är begåvad med nått tålamod ;) en ny 32 tums lcd tv har oxså inhandlats idag, den kommer att pryda väggen i sovrummet! Mer bilder kommer när allt e klart! Go natt o puss


.................................................

RSS 2.0