Hemma igen

Kom hem igår efter drygt två härliga dagar på rossö.. Har kunnat lämna lite små rapporter tack vare mms, vilken åskoväder, har aldrig vart med om nått likande. Det blixtrade samtidigt som det mullrade och det var inga små blixtrar heller, hela tältet lyste upp..
Med på denna minisemester var jag, monie och precious men även Fam Sköld/Petterson.
Dom skulle bo hos ingalill o stefan i deras husvagn och vi ska tälta i Hans gamla mctält.. Volvon var packad nästan fullt när vi åkte iväg tidigt på måndag morgon, kände mej nästan som i Sune sommar där Rudolf står med en väldigt lång lista och bockar av saker som ska packas med... hellre för mycket än för lite är mitt motto.. ;)

Här var vårat hem för dessa två dagar, Ingalill och Stefans husvagn är det som står i bakgrunden.


Första frukost står uppdukad..


Krabbfiske är ju givet när man är på västkusten, tur att man har gudbarn och skylla på. ;)Kväll på Rossö


Fina Precious <3Tisdagen började med riktigt oväder och vi tillbringade dagen på Nordby köpcenter, hjälp vad folk!! Men det var roligt och se och framför allt gå i ovanliga affär, främst då norska kedjor. Spenderade den mesta delen av tiden på sia affären, jädrar va mycket fint, hade jag obegränsat med pengar hade jag köpte hela affären, inga problem.. men fick nöja mej med två nya lampetter, ett nytt stålhjärta och Home sweet home hjärta.. bilder kommer framöver..
Plockade även snäckor och stenar som nu ligger prydligt tillsammans med värmeljus i den mörkblåa skålen i sovrummet.. !
Härligt med inspiration !!!

Men det bästa ändå med att åka bort är att få komma hem, ligga i sin egna säng.. finns inte mycket som slår det.. Idag har regnet vräkt ner och det var precis vad jag behövde, få vara hemma och inne utan att få dåligt samvete. Ibland är det vanligt avslappande och gött o bara få va, sitta o glo och inte göra nått.. !!
Samma melodi blir det ev imorgon då sol och bad står på schemat..

Puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0