durkslag, luftmadrass, lakan och osthyvel

är en del av grejer som står på den allt mera växande lista på saker vi ska packa inför den kommande tältsemestern nästa veckan.  Det ska bli så härligt och få komma bort, nu blir det ju verkligen inte någon lyxsemester och tälta på en camping utanför strömstad. Men men det blir en liten minisemester i semestern.. och det är aldrig fel.. har tänkt att sola, slappa, fiska krabbor, läsa och bara ta det lugnt.. mysigt... hoppas på fint väder bara, inte kul och ligga i tält när det regnar och åskar.. nej fyy.. sol och sol ska vi ha =)
Nu är det ju frågan när vi ska åka, det blir nog antagligen måndag morgon.. flera prognoser säger att det ska bli regn under eftermiddagen imorrn och då åker vi inte.. jaja.. det ä nog bra och få en dag på sej att packa och handla..

Har haft en väldigt bra dag i solen uppe i rotvik. Har solat  större delen av eftermiddagen och badat förstås..Är nyduschad och sitter i soffan och är sådär trött som man blir av att ligga i solen..precious är på svensexa så det blir en lugn myskväll med salta nötter och cola för mej och Herr Alfie ikväll..

IMG_1917

Här ska vi mysa i nästa  vecka... !!!

Puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0