Trött

Ja, lyxveckan fortsätter och hitiills har det gått riktigt bra, har den senaste två arbetspassen passat på att köpa kulglass.. älskar blåbär.. mumm och kunnat gå hem några minuter tidigare. Det är egentligen helt otroligt att  15 minuter gör sån stor skillnad.
 Idag var det ögonbrynens tur att bli plockade och få färg.. Det gjorde väldigt ont men ska man vara fin får man lida pin.. Allt vore toppen om jag inte vore så jädra trööött.. har inte riktigt kommit in med vardagsrutinerna än.. tror att det är mitt i natten när klockan ringer och eftermiddagarna ska vi inte prata om... Tror oxså att kroppen håller på att bekämpa alla nya bakterie som den har stött på. Ingen har ju faktiskt hostat mej i ansiktet på fyra veckor ;) o nu är det nya bakterier överallt..
 Imorgon fortsätter lyxveckan med förhoppningsvis flex och ett besök på bergvik, ska kolla på rosa tights kanske och om H:M har några snygga smycken...

Njuter xtra mycket av att komma hem och se minikupan som står i köket... !! Den får mej att dra på smilbanden varje gång jag ser den..
Puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0