Helgen

Så nu var ännu en helg snart till ända, en helg som fick en mardrömsstart i fredags och det som har hänt finns alltid där oavsett va roligt, mysigt eller kul nått har varit under helgen. Tankarna har gått till DEJ !

Lördagen spenderades till en större del i Forshaga, Kelvin fyller idag 2 år men det var stort födelsedags kalas igår med massa paket och tårta. På hemvägen blev det en snabb sväng till Fam Sköld/Petterson och hämta sten till rabatterna. Idag har vi grejat i trädgårn hela förmiddagen. Fick en rosa buskros av ylva som vi har planterat idag i den nygrävda rabatten, har lagt ut sten på kanterna på den stora rabatten, sått sommarblommor och ruccola. Det värsta o greja i trädgårn är ju att det tar ett tag innan man kan se resultat, och det är väldigt jobbigt för mej som inte har något tålamod.. ;) Skulle gärna visa kort på allt vi har grejat med idag och hur fint det blir men i kameran är det ju aldrig nått batteri.. Får ta kort under veckan här o lägga in.. Har nu precis hem från ytterligare en tur i v-bro, hämtade mer sten och dom fick utbyte sanden från sandlådan vi grävde ur.
Lilla gallan har varit någorlunda lugn under helgen vilke har varit väldigt gött, har fått sova hela helgen utan att vaknat och haft ont, så dom nya medicinerna är nog inte så dumma. Eller så inbillar jag med detta så bra så jag slipper bli inlagd men det tror jag inte.

Nu till veckan är det sista veckan som jag ska jobb 50 %, ska ju på gastron på onsdag, usch gruvar mej redan och sen får vi se vad doktorerna tycker, ska jobba två a-turer denna veckan, tis och torsdag.  Tråkigt och på torsdag när precious är hemma men det är ju a-tur så hela kvällen är ju kvar..
Appropå mej och Precious, detta som har hänt har verkligen fått oss att inse vad bra vi egentligen har det. Både lördag och söndag har det vart frukostmys i skokartongen med nybakade frallor ( tack mamma ), kaffe, ägg,juice och tända ljus. jättemysigt har det vart...   


Puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0