Fullspäckat !!

 

Hej och hå, idag har det varit fullt upp med doktorsamtal, frisörbesök, en tur till hobbyaffärn o så klart massa stickning.. mitt nya dille, dä o hallonsylt =)  o icke att förglömma ett besök till resebyrån... !!

Är väldigt nöjd med håret iaf, det blev någon cm kortare och några slingor mörkare. Har aldrig varit så mörkt i håret som jag är nu och ändå är jag inte brunhårig, ska försöka ta en bild så får ni se. =)
Efter frissan stod hobbyaffärn näst på tur där hon som hade affären blev mäkta impad av min quick knit stickade mössa... Köpte en avlång quick knit som man kan sticka halsdukar o annat kul. Har stickat klart ena av Precious otroooligt fula Brynäs raggsockor.. Dom styggaste strumporna ja har sett men dom färgerna ville han ha ;)Har även hunnit med o sticka en liten mössa.. tror lilla Natalie ska få den... om den passar så klart..

 

Dagens " to do " avslutades på resebyrån där vi prel bokade två flygbiljetter till Tyskland eller rättare sagt Nürnberg där mitt charmtroll till kusin är utbytesstudent nu... o då måste ju kusin vitamin åka o hälsa på... Det skadar ju inte att Nürnberg har en av europas största julmarknad som öppnar då... kul !!
Nej, nu blir det lite sällskap o sen sängen.. 4 dagar på jobbet väntar med start imorrn..

Puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0