VittDet har varit några dagars frånvaro med grejing men idag tror jag att jag grejat igen..
Började dagen med att ta med mamma o hundarna ut och på påskris jakt...
Det blev både ett påskris som följde med hem och vitsippor !!! Finns väll inte finare vårtecken.. !!
Självklart blev det vita fjädrar i riset, vad annars ?? ;)

När jag grejade med fjädrarna såg att det var en röd fläck på en fjäder i hjärtat som sitter på ytterdörren.. trodde dä va blod först men de var det inte och precious har inte målat med nån röd färg heller på sistonde..
Jag funderar allt hur det kan ha kommit dit ???Köpte ju för flera veckor sen en liten liten kopp i silver som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med, men ha dent skulle jag... men den passade alldeles perfekt och ställa vitsipporna i.. !!Åkte förbi hobbykällarn förrut och köpte grejer till pysselmyset på söndag och började då prata om tekoppen som jag har tänkt att gjuta... än så länge har det mest varit prat men i eftermiddags så slog jag till och letade upp burkar och gjöt.. får vänta ändå till på söndag innan det har stelnat..
Tänkte fjäska lite med mamma så jag kan klippa av lite trädgårdsslang och gjuta örat iAvslutade kvällen i Långserud, följde med Jessica på reportage för annonstidningen om feng shui.
Var väldans intresserad, fick bland annat reda på att jag och Precious är som skapta för varandra ifall om man ska tro fengshui och så fick jag svar på varför vi alltid blir ovänner när vi lagar mat !!
Vill ni veta mer om fengshui, besök gulliga Jessicas blogg

http://www.harmonimedfengshui.blogspot.com/

Imorrn blir det erikshjälpen som vanligt och marten i åmål !
KRAM


Kommentarer
Postat av: Hobbykällaren

Det är SÅ spännande att följa "projekt tekopp", hoppas du hittar nåt lämpligt på erikshjälpen, och att din mamma är välvilligt inställd till trädgårdsslangen..

Du kan väl visa..

kram Kerstin

2011-04-16 @ 10:07:48
URL: http://hobbykallaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0