HallenSå, nu var de dags för hallen och stora delen av trappan i skokartongen o bli omgjord och hallen är en liten rektangel som är en av första man ser när man kommer in.
och självklart är ledorden shabby chic, franskt lantligt, finns väll inget bättre. Kanske blir några kompromisser eftersom Precious inte älskar shabby lika mycket som mej.
Som det är nu är väggarna en aprikosliknande färg  ( som inte vi har målat ;) ) och den enda möbel som får plats är en byrån, en brunaktig hemnes byrån som köptes i ett svagt ögonblick.. Den kommer med stor sannolikhet att bli målad, vitt så klart =)

 På väggen bakom byrån ska Precious tapetsera en fondtapet som vi har valt ut idag. Den kommer ifrån sandbergs tapeter och är såå fin. Väggarna kring fondväggen och upp i trappan kommer att bli vaniljvita, ungefär samma färg som kvistarna på tapeten.
Här ä den iaf

Den är ljusare i verkligheten.
Så vad tycker ni?, ful, fin???

Sen hade jag tänkt att inskaffa mej en liten hylla där kanske ett ljushus, några fint i fattigmanssilver, nått gulligt väggord o en blomma ska tas. O så klart massa fina saker som hänger där under, kanske en carpe diem tag.
Typ nått sånt härJa, det ä mycket o fundera kring, tur att jag har fått det nya numret av jeanne'darc living att leta efter inspiration i =)

KRAM


Kommentarer
Postat av: Carro

tycker hallen och trappen är jättefina som dom är nu, jag skulle vara mycket nöjd om min hall och trappa såg ut så. Men du älskar ditt shabby :)

Kram

2011-02-24 @ 21:30:05
Postat av: vicki

Väntar med spänning på resultatet :-)

2011-02-24 @ 21:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0