Hallen IIIISakta, sakta men säkert går renoveringen av hallen framåt och eftersom tapeten dröjer, o inte har kommit än så har precious fokuserat sej på målning. Ungefär hälften av hallen är gjord =)
Så nu är väggen i den stora trappen färdig och det blev mycket fräschare och ljusare..

så här såg det ju innan !!o efter, bara tavlorna som ska tillbaka upp, o trappräcken ska slipas o målas vita !!Längst ner i trappan har vi idag sätt upp ett väggord och jag blev så glad att hitta ett i grått.. tycker inte svart hade passat..
Vill ni oxså ha så gå till Jessica och Ediths !!Här syns ju oxså, va liten liten bit tapet som saknas, irriterande !!!
Imorrn ska jag försöka hänga några tavlor, göra klart vid byrån och förhoppningsvis måla klart hyllan..
Längtar tills den kommer upp !!

Sen har det hänt något helt otroligt idag, fattar inte riktigt dä än.. Vi har matat en stor röd katt ett längre stund eftersom vi inte vet vart han bor och han är alltid hungrig.. Ibland har han oxså varit här inne och ätit och katterna har då alltid sprungit och gömt sej.. Men idag hände det något.. Min lelle coollugna snälla harmlösa bebis Alfie fick ett psykbryt när den andra katten kom idag och flög på han och riktigt dängde skiten ur han så han sprang ut.. Ja har aldrig sett han sån, inte ens hört han morra eller resa ragg.. Funderar lite på om han skulle skydda Signe som satt längre ner i trappan !! Nu har ha iaf lugnat sej och ligger o sussar sött.. Min underbara bebis !! 

KRAM 


Kommentarer
Postat av: Linda

Va fiint det blir Anna, försök att ha tålamod ;)

2011-03-03 @ 22:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0