SoffanDå har man överlevt dom två första arbetspassen efter 8 veckors sjukskrivning och visst var det slitigt, ringrostigt men sammantidigt väldigt roligt och komma tillbaka till jobbet o träffa alla goa arbetskamrater igen.
Hade önskat en bättre start men nu blev det som blev och det gick bra i slutändan och visst ja är trött och sliten. Det ä ju faktiskt skillnad att gå hemma dagarna i ända och vara uppe på benen i 8 timmar.
Så nu tyckte faktiskt att jag var värd lite saker och belöning/lyx för mej blev denna gången grejer till den lilla hyllan i hallen.. bilder kommer när allt ä klart men kan avslöja att ett litet vitt ljushus kommer stå på hyllan och nått i fattigmanssilver =)

Mamma, mormor o Monie kom och hämtade mej efter jobbet idag och vi tog en runda på Bergvik, hittade inga kläder men inne på själva Bergvik i ett litet hörn stod dä massa ljushus i zink i olika storlekar.. o ett sånt litet va ja ju bara tvungen o ha, de tyckte ja att jag värd =) Så otippat och hitta dom på Coop av alla ställen..
Nyaste numret av Lantliv åkte med, så det blir soffan o tv en stund men sen sängen o Lantliv.
Super avslutning på dagen tycker jag !!KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0