Speed


Efter låång, intensiv och inspirationsfylld dag har jag äntligen hamnat här i soffan igen.
Har fått reda på två intressant saker idag, att det gör väldigt ont när snittade vävnader ska läka och jag blir fylld av inspiration och lust te att greja efter en kortisonspruta !! ;)
Vilket väder vi har haft idag och med nyaste vackre hjem, tre solsugna djur blev att sitta på baksidan en stund o sola och läsa och försöka lugna ner mej lite.
Ser ju ganska lugn ut iaf mitt i röran ;)Till saken hör att jag har en hel hoper med erikshjälpen fynd som jag inte riktigt har kunnat få till något bra, brickan och kuporna har jag ju visat. och så fort som sista sidan av vackre hjem slogs ihop for jag upp och skulle greja.. =)
Det blev lite ändringar, madonnan o hjärtan på tråd fick byta bricka o det blev en helt nytt arrangemang på den stora runda brickan som jag är såå nöjd med.
Men vi börjar med den lilla bordet där madonna o blomman fick bo på en liten bricka och framför dom står den största kupan med ett vitt hjärta i.. Tack för tipset Valentine =)

På den stora brickan får en vit pärlhyacint i en shabby chiac ikeakruka bo tillsammans med mini kupan, ett vitt hjärta, en ljusstake i silver o en murgröne slinga.

Fick ett urbra tips från goa läsare Fia om ha en liten ros i den lilla kupan.. så jag attackerade den rosen i köket, klippte av en blomma o lindade i den i spets.Tycker kanterna på brickorna är så finaSå här ser de ut nu på tvbänken, va tvungen o tända ljuset, fick ett väldigt bra inredningstips av e viss person, att ljusen ska tändas iaf en gång, även om man aldrig har dom tända annars ;)Förslag på förbättringar mottages med glädje
KRAM


Kommentarer
Postat av: Valentine

Fina brickorna blev! Och kuporna! :)

2011-03-22 @ 19:16:38
Postat av: Vicki

Ja, inga otända ljus!!! :))

2011-03-22 @ 19:46:49
Postat av: AnnMarie

Hej Anna, har följt din blogg länge nu och är mycket imponerad av din inredning och smak. Du inreder inte åt andra ?

Mvh Annmarie Jonsson i Göteborg

2011-03-22 @ 20:45:16
Postat av: Fia

Vad bra det blev, kul att man kan hjälpa till :]

2011-03-23 @ 15:48:00
URL: http://pennybridger.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0