TullilullFör mej är shabby chic, franskt lantligt, rustikt, slitet och nött livet och det bästa som finns.. Finns nästan inget som gör mej så lycklig och glad. Förrutom tullilull, de ä de nästan bättre än shabby chic..
Låt mej förklara, tullilull är det som gör det lilla xtra i inredningen, ni vet dära småplocket som gör allt så mycket finare och identifierar vad ens egna shabby chic stil är..
Mitt tulliull är oftast något i silver, zink, spets o ljus och allt detta lullilullet har jag blingat min madonnabrickan med..
Verkar inte bättre än jag fått dille på dessa silverbrickor, har tre stycken bara i vardagsrummet..
Men iaf,  Madonnan har fått sej ett nytt kors hängades på henne, va tvungen o härma min gulliga arbetskamrat Ingela som berättade att hon hade ett rosenband runt sitt..Här ä korset i närbild =)Förrutom madonnan samsas även en liten silverkopp, en spetsrosett o en egetstöpt ljus på brickan..Så alla kategorier tullilull finns med här, spetsen, silvret o ljuset.. o lite zink i korset =)

Är så kär i den lilla silverkoppen, vet inte egentligen vad den ska användas till men här får den bli en ljuskoppDet mesta tullilullet i skokartongen finns nog i hallen där anslagstavlan finns med massa småplock hängades i.. har ju visat den förrutFick tag i världens gulligaste hjärta med spets på Edits idag.. Det hänger längst ner.. o bara 29 kronor.. Dagens fynd !!Oj, detta blev ett långt inlägg men de ä väldigt svårt o sluta när väll kommer igång med tullilull =)
Stor kram <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0