PionerMår idag någorlunda så jag följde med mamma o syster på en snabb sväng till stan, behövde ändå hämta ut receptet o såå..
Blev så glad för på granngården hade dom xtrapris på pioner och jag vill så gärna ha en vit en.. o tänk det hade dom.. Så nu får Precious gräva o plantera den i den stora långa rabatten som vi grävde ijfol =)Hoppas den växer, visst ä vita pionera läckert o shabby ! ;)Fick läkarintyget idag oxså och det var ingen rolig läsning, sjukskriven ändå till 30 juni !
Imorrn börjar dagarna två med läkarbesök, imorrn ä det magtarms tur !

KRAM


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej från en som följer din blogg :) vill tipsa dig om att pioner tar lång tid på sig innan dom kommer igång ordentligt. Om du har möjlighet, så köp en pion till eller 2 st och gräv ner bredvid den första. Dom "stöttar" varandra via rotsystemet. Dom är otroligt vackra blommor, men tar flera år på sig att komma igång med fler och fler knoppar. Samt bli inte skraj över att myror kommer marschera på knopparna ;) dom käkar nån knoppsaft, bladlöss? som pionen mår bra av att få slippa. Och bli inte besviken om du inte får nån knopp i sommar, det är också normalt med denna vackra blomma :) Mvh Marie

2011-05-18 @ 14:14:55
Postat av: Anna

o tack för tipset Marie! Roligt att du följer bloggen =)

2011-05-18 @ 20:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0