Ullared

Hej alla !!!
Tyvärr så har våran kamera gått sönder så jag kan inte visa några bilder på vardagsrummet =( Men imorrn ska vi till ullared och då ska jag köpa en ny på Net on net outlet butik.. Hoppas på en toppendag imorrn med massa kul shopping och sällskap !
Har annars idag har en upp och ner dag, var hos doktorn och blev väldigt lessen när jag berättade om hur jobbigt jag har det.. Vilket denna doktorn förstod och liknade mina smärtor med förlossningsmärtor =( Besöket slutade iaf med förlängd sjukskrivning och en remiss till specialisterna på Sahlgrenska i Göteborg... Gick upp till jobbet och träffade många goa arbetskamrater och min chef och gråt lite mer.. Men dagen blev ändå lyckad eftersom jag hade min lilla invigning av vardagsrummet.. Moster, kusiner, gudbarn och mamma kom och jag bjöd på smulpaj gjord på våra jordgubbbar som vi har i pallkragen.. Tände upp massa ljus och försökte göra det mysigt och det tycker jag det blev.. Så tack alla ni för att ni gjorde en skit dag till en väldigt bra dag..
Detta mötte mina besökare idag, vi tände upp våran egengjorda mobil som hänger i trappan =)
<3

Kommentarer
Postat av: Spessartin

Vad är det för sjukdom som gör att du har smärtor som liknar förlossningssmärtor? Är det underlivsproblem du har också, förutom gallan?

Svar: Nej, jag har problem med att det krampar i gallgångarna och den dagliga kramperna liknade doktorn lika intensiva och starka som förlossningssmärtor. !
Anna

2012-07-26 @ 23:47:08
URL: http://spessartin.blogg.se
Postat av: Spessartin

Men usch.... du får tänka positivt att du är härdad den dagen du skall föda barn...

Jag tänker att jag nog är härdad också på grund av min endometrios, snacka om smärta... :(

2012-07-29 @ 07:54:19
URL: http://spessartin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.................................................

RSS 2.0