Tulpaner

Hej !!!
Idag mår jag väldigt bra och det känns så skönt och jag hoppas det fortsätter så !
På eftermiddagen har jag och syster yster varit hos våran kusin Vicki som flyttat till ny lägenhet och är tilllika shabbyian av stora mått.. Så gissa om hennes lägenhet var fin, vitt och fräscht.. Blev galet avundsjuk..
Särskilt på hennes tapeter i köket som var väldigt lika dom vi har i hallen, vita med lagerkranser på.. Låter inte så fint men gissa om vad dom var..
Så fina att när jag kom så ringde jag till precious och hokus pokus så ligger det två rullar av just den tapeten på köksbordet :P
Vi har länge letat efter tapeter till köket så det känns xtra bra när vi har hittat en som känns rätt.
Vi gav Vicki  en väldigt liten inflyttningspresent i form av vita tulpaner och jag var tvungen att unna mej några jag oxså.
Tulipaner blev så fina i min nya vas i fattigmanssilver
Det är mycket grönt nu på matsalsbordet, både tulpanerna och pärlhyacinterna
Jag hoppas på att tulpanerna får stå ifred men jag tvivlar på det för Herr Alfie verkar ha sitt sikte inställt på dom :/
Måste be om ursäkt för dom skumma bilderna men den vanliga kameran ligger på laddningen så bilderna är tagna med mobilkameran.
Är så nöjd med vasen i fattigmanssilver, den gör sej väldigt bra på matsalbordet.. Den bidrar till allt jag tycker xtra mycket om, vitt, silver, lite slitet och virkat !
Imorrn hoppas jag att kameran är sej lik så jag kan visa dom nya tapetrullarna !
KRAMAR

Kakfat

Godkväll !!!
Har haft en väldigt fullspäckad dag så huvudet känns tungt av all information som jag har fått idag både på jobbet och på smärtenheten. Ska börja trappa ner de smärtlindrade plåstret nu och innerst inne vill jag egentligen inte detta men jag vet att jag måste.. Det är ett måste för atta kunna orka komma tillbaka till mej själv och jobbet.
Blev faktiskt ledsen när jag gick ifrån jobbet, det var jättekul och se alla arbetskamrater igen men jag kände att detta inte är min arbetsplats längre.. Har varit ifrån jobbet så länge nu..
Jag är så uppe i all det onda nu att den vardagen som var förrut inklusive jobbet känns väldigt främmande och långt borta.  Men jag vill tillbaka till detta och jag ska försöka och kämpa allt vad jag har för att det ska bli så oxså !
Fick en förfrågan ifrån Sandra som jag upptäckte har fyndat samma kakfat som jag och självklart så visar jag hur jag har gjort med mitt..
Det står på byrån i hallen så det ä det bland de första som syns när man kommer till oss här i Skokartongen
Kakfatet har jag fyllt med gamla kakformar som nu är har blivit värmeljushållare och ett gammatl trasigt pärlhalsband
Självklart är det en vitt virkad duk under kakfatet !
Älskar levande ljus i alla färger, former och storlekar !
Hoppas ni alla har haft en mysig start på veckan !!
KRAMAR i massor !! <3

Alvas dop

Hej alla '!!
Som ni ser blev koftan som dom flesta av er tyckte, liksom jag.. Pärlor runt halsen och i öronen och svart rosettdiadem fick bli pricken över i:et.. Min otroligt duktiga syster yster hjälpte mej med smink och llite med håret =)
Precious var stilig i sin svarta kostym, vit skjorta och den rosa slipsen som han har haft på Alvas syskons dop !
Dopet var denna gången i samband med gudstjänst så det var lite mer folk i kyrkan än vad de har varit förrut.
Precious höll i Alva under hela dopet och hon var så otroligt snäll, gråt bara när hon fick vatten på huvudet, det gillade hon inte godingen..
Här ä vi allihopa <3
Storasyster Felicia var duktig och hällde upp vattnet i dopfunten
Jag och Felicia tände dopljuset som sen vi gav till mamma Ocka
Här visas en nydöpt Alva Greta Marie upp <3
Efter gudtjänsten blev det fika i församlingshemmet.. Vi saknade våran kusin Mathias, han är morbror till tjejerna och har precis åkt till Rom för att praktisera på FN.
Alva va så söt i sin rosa klänning och skor.
Passade oxå på att mysa och krama Alvas storasystrar som inte fick glömmas bort !
De sista som hände efter all fika var presentöppningen. Vi gav Alva en kaffesked som ska samlas på tills hon får 12 stycken, vi har gett hennes storasystrar samma sak, så alla tre har olika modeller.. Inget dom uppskattar nu men hoppas att dom gör det när dom blir större. Tycker det är viktigt att dom ska ha något som påminner om sina gudföräldrar.
Här ä mamma Ocka som öppnar alla rosa presenter =)
Det var väldigt skönt att komma hem och få ta av sej stövlarna och sjunka ner i soffan =)
Imorrn ska jag till smärtis och prata om nertrappning av plåstret och efter det rehabmöte på jobbet, så det blur ytterligare en späckad eftermiddag !
Hoppas ni alla haft en mysig söndag !!
KRAMAR

Krokus

Hej !!
Har äntligen landat i soffan efter en fullspäckad dag full med shopping och skratt tillsammans med Familjen Sköld/Petterson, jag och Precious..
Det blev inte så väldans mycket shopping för min del, två tröjor bara.. en prickig och en randig.. är ju helt galen i randigt.. Väldigt tur för mej att dom både är moderna nu till våren.. =)
Appropå våren så är jag oxså blivit helt stöllig i olika lökväxter, är det inte pärlhyacinter så ä det vita krokus som jag köpte två stycken små idag på IKEA !
Fick leta länge och väl innan jag nöjde mej med karotten, vit dekorsten och lite spets..
Varenda ben i mej läängtar efter våren, ljus och värme.. !!  Det är nog därför som nästan hela Skokartongen känns fylld i dessa små arrangemangen
Påskliljor hade dom oxå men det kändes lite väl tidigt men krokusarna ä inte illa dom heller
Dom hade oxså nedsatt pris på ett tyg som jag har gått och tittat på länge och nu idag slog jag till. Tror det hette emmelien, nått sånt..
Så hoppas jag andan faller in så jag kan sy nya kuddfodral =)
Imorrn ä dags för Alvas dop och det är några små saker som grejas innan morgondagen.. efter det blir det sedvanligt lördagsmys :D
KRAMAR

Fredag

Och den vinnande outfiten för lilla Alvas dop blev.............
Den som vill får se på söndag ;)
Har efter mycket om och men bestämt mej iaf och vill tacka alla som varit så goa att ta tiden och agera smakråd.. Både vänner., släkt och vännerna i Blogglandia :D
Just nu har jag tagit med mej godispåsen och laptopen till min kära mamma, här vakas det fredagsmys med Tacos såklart.. Mummigt..
Vad händer hos er andra ikväll, tacos oxså kanske? ;)
Imorrn blir det dubbeldejt i shoppingstecken då jag och förhoppningsvis precious ska följa med ocka o Jimmy till Bergvik.  Det är inte bara jag som har problem med dopkläder. :/
Innan godispåsen får hela min uppmärksamhet så måste jag berätta eller tipsa om en sak, min nya kärlek..
och den heter moroccan oil. Det är en hårvårdserie som innehåller argan olja och bygger upp, stärker och skyddar alla olika typer av hår.. Och det är Maria Montazamis favorit, hon visade upp den i ett avsnitt av Hollywood fruar där hon visade hur får sitt hår fint..
Jag har använt arganoljan som är det stora flaskan och mitt hår mår jättebra av den..Man kan den både i torrt och blött hår.
Det blir så glansigt, lent och inte alls frissiet som mitt tunna hår lätt kan bli nu när det är kallt ute.. o de bästa av håret blir inte fett.. de trodde ja först när min frisör visade mej.. olja i mitt hår, då blir det fett på en gång..
Men icke.. Är helt frälst i den... !!!
Hoppas ni får en supermysig fredagkväll och helg !!!
KRAMAR

Hjälp

Hej alla !!!
Nu på söndag ska vårat tredje gudbar Alva döpas och vi blir då hennes officiella gudföräldrar.. Detta betyder oxså att vi kommer stå längst framme i kyrkan tillsammans med Alva, hennes föräldrar och syskon. Så självklart vill jag då vara lite extra fin. Så  eftersom detta inte är en modeblogg så behöver jag eran hjälp/smakråd.. :D
Har bestämt mej för att ha på en mej en svart mellanlång volangklänning som jag verkligen tycker om. Problemet är dock att den är ärmlös och jag har stora komplex för mina stora armar.
Så jag kan inte bestämma mej för vad jag ska ha över.. Har två stycken att välja mellan.
Här ä den svarta klänningen =)
Alternativ 1 är en gråblå längre kofta som har band i midjan istället för knappar.
Tycker om färgen och att klänningen och koftan är lika lång.. Sen att den är i storlek 42/44 och lite stor i axlarna är ju bara ett plus i kanten ;)
Här ä outfit nummer 1 =)
Självklart ska jag en svart bh, svara leggings och stövlar på söndag och inte dom röda foppaskorna ;)
Outfit nummer 2 är den korta jeansjackan.
Denna outfiten känns lite mera ungdomligare och lite varmare, det kan ju vara lite kyligt i kyrkan. Men det kanske ä lite för vardaglig :/
Samma gäller även här, svart bh, svarta leggings och stövlar :P
Tänkte ha dom stora pärlörhängena och det stora pärlshalsbandet, ser nästan ut som det Wilma har på sej i Flinta.
Men jag kan inte bestämma, fast det lutar lite åt koftan.
Vad tycker ni? Peppra mej gärna med smakråd, tips och kommentarer =)
KRAMAR

Arrangemang

Gokväll !!!
Har haft en väldigt bra idag, började dagen med ett besök hos söta Natalie för efterlängtad klippning..
Hade inte tyvärr inte råd med färga håret så det får syster yster göra under veckan ;)
Följde med mamma till affärn efter och vad hittade jag där.. Joo nämligen ännu mera pärlhyacinter, både blåa och små vita.. Och jag har ju haft stora problem att med att göra nått gulligt med den som jag köpte för några veckor sen.. men vad gjorde jag..joo ja köpte två till..
Har blivit lite av mitt mantra, när jag inte vet vad jag ska göra med en då skaffar jag några till ;)
Ville göra något vårigt, nytt och fräscht till köksbordet.. så jag började med en vit skål från ikea som jag hade hyacinter i julas..
Men nu istället blev det pärlhyacinter, en murgröna fake, några hjärtan, speglar och en blompinne
Och det blev väldigt gulligt =)
Självklart så står hela arrangemanget på en vit virkad duk och mellan pärlhyacinterna så är det ännu mera ljuvlig spets :D
Tre saker blev helt lagom att ha på vårat lilla köksbord och för mej är 3 tre magiska talet i min stil, smak och inredning
Hade egentligen tänkt att den gamla pärlhalsbandet skulle få plats men det blev för mycket så det fick ligga runt kupan istället som fått byta plats från tvbänken till köksbordet
Dagens bästa stund när jag fick greja lite, känns väldigt bra när inspirationen är topp och det riktigt kliar i fingrarna.  Då mår jag som allra bäst och känner att den riktiga Anna är på plats igen =)
Imorrn hoppas jag på att klädern kommer och passar så klart !! Så ni får hjälpa mej att välja =)
KRAM så länge <3

Ego

Gokväll !!!
Det ligger en tröttsamt dunkel över skokartongen och en av dess invånare nämligen bloggerskan själv.
Dom medicinerna jag fick i slutet av förra veckan var inte att leka med.
Har sovit mellan 15-18 timmar per dag och känt mej som en zombie dom få timmarna som jag varit vaken.
Så ska dosen prövas att sänkas så får vi se vad som händer..
Hoppas jag är mera människa imorrn får då ska ja klippa mej =)
och jag tänkte vara så modig att boben kanske försvinner..
Vi får se vad som händer imorrn ;)
Fick en tips av en läsare om en sida där man kan göra bok av bloggen, va kul tänkte jag och detta ska jag absoluta göra.
Tänkte använda mej av sidan
http://www.bloggtillbok.se/
Är det någon som har erfarenhet av den sidan ?
Det ä ju lite ego egentligen men så kul, bloggen tar ju en visst antal timmar i veckan och i bokform finns den ju alltid kvar och blir ju egentligen som vilken dagbok som helst..
Och som framsida måste det bli denna bild =)
Det blir för övrigt fullt upp denna veckan, på söndag är det dop för våran guldklimp Alva och precious och jag blir då officiellt hennes gudföräldrar.. Som vanligt blir det massa problem.
Vad ska man ha på sej ? Tänk va lätt Precious har det, samma kostym och rosa slips så är han klar.
För min del blir det nog samma klänning som jag hade på jul, en svart volangklänning, det ä mycket finare än vad det låter ;)
Värsta problemet är vad jag ska ha över, vill inte visa armarna.. klänningen är nämligen armlös.. har beställt en finare blå kofta eller jeansjacka.
När koftan kommer på posten ska jag lägga upp kort så får ni hjälpa mej att välja =)
Hoppas ni haft en bra start på veckan !!
MASSA KRAMAR

Award

Hej !
Blev så glad häromdagen när jag såg att jag hade fått en award av supergoa Nettan som har bloggen Dagdrömmar i vitt med motiveringen
Ha tålamod vännen, du klarar det
Den här utmärkelsen ges till inspirerande bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter.
Tanken är att man ska ge vidare utmärkelsen till fem nya bloggar
Tack så mycket Nettan, tänk att nått sånt lite kan göra så mycket =)
Nu är jag dock så tråkig att jag inte kan välja ut endast fem bloggar, det finns så många fler som jag verkligen älskar och inspireras av.
Mina absoluta favoriter hittar ni till höger =)
Annars blir det en lugn helg här i Skokartongen, jag ska försöka ta nya tag och ge mej på symaskinsbordet igen.. Nya numret av jeanne'darc hoppas jag ge mej massa inspirationen.
Ni som har följt bloggen känner igen mitt problem med symaskinsbordet..
Det började ju så här
Som jag VERKLIGEN INTE  var nöjd med och efter många grejing och plocking så har det sett ut så här nästan hela hösten och vintern
Gillar inte detta så mycket heller, så min plan är att riva ut allt och börja om från början. ¨
Kom gärna med förslag  !!
Vad har ni planer under helgen ?
Önskar er alla en mysig fredagkväll <3
KRAMAR

Möte

Hej !
Va så trött igår kväll att orken inte fanns till att blogga. Det hände mycket igår, möte med smärtis och 5 års kalas för våran äldsta guddotter Felicia. =)
Var väldigt nervös inför mötet med smärtis och trodde att det skulle ta lång tid men icke, det gick på 20 minuter..
Vi gjorde upp en plan som innebär att jag ska få prova högintensiv TENS, blev insatt på antidepressiva läkemedel och ska fortsätta träffa psykologen... förstår inte riktigt varför det är så viktigt.. för jag mådde inte dåligt innan jag blev sjuk utan det är ju att jag har gått med långvarig smärta som gjort att jag mår dåligt..
Jag ska få gå på en smärthanteringskurs här under våren, morfin plåstren ska trappas ner och jag och precious ska gå en föreläsning som smärtenheten anordnar som är speciellt inriktat för anhöriga !
Hej och håå..Skulle helst velat att dom sagt eller erbjudit nått som skulle hjälpt mej precis NU men det kommer ta tid sa dom hela tiden..
Efter denna bombadering med information va vi tvungen att göra nått kul så det blev en shoppingtur.. Så roligt och ännu roligare var det när jag hittade en jeansskjorta på Gina Tricot som passade perfekt i storlek 42 !!!!!!
Det va säkert 10 år sedan jag hade nått i storlek 42
Här ä den, den mörka till vänster  =)
Var så trött när jag kom hem, både i kropp och själ.. Tänk att 20 minuters information kan kännas som en hel dag :/  Efter en powernap i soffan var dags för söta Felicias kalas.
Kan inte förstå att hon redan är 5 år, känns som igår när vi var på patienthotellet och såg henne för första gången..
Till födelsedagsfika blev det marängswiss, min favorit :D
Här ä födelsedagsbarnet själv som oxså älskar maränger
och väldigt trött bloggerska som hugger in på glassen med våran mellersta guddotter Linn  i knä:et
Mysigt värre :D
Hoppas ni alla har en toppentorsdag
KRAMAR

Pirrigt

Hej alla !!!
Sitter här tillsammans med lillasyster och kollar på tv och försöker att inte tänka på imorrn..
Imorrn ska jag och precious iväg till smärtenheten och höra vad dom har för planer.. eller vad dom kan erbjuda mej i form av smärtlindring..
Det kanske blir samtalsterapi, TENS, andra mediciner, massage eller jaa.. vad som helst egentligen..
Därför känns det xtra pirrigt för jag har ingen aning om vad dom kommer att säga..
Säkert att jag ska börja trappa ner morfinplåstren, både bra och dåligt tycker..
Att trappa ner dom betyder ett steg närmare att komma tillbaka och jobba men samtidigt vet jag inte hur jag kommer att orka om jag får ont i längre perioder igen..
Ja, det är väll bara att vänta och se, tur att mötet är tidigt imorrn..
Så håll tummarna för mej imorrn och jag ska försöka hoppas på det bästa !!!!
Imorrn är det oxså Felicas födelsedag, min äldsta guddotter fyller 5 år, det är ju inte klokt att hon blivit så stor redan..
Så grattis i förskott Gumman !!!
KRAMAR

Tulipan

Hej !
Idag är det tulpanens dag och tulpanerna är en av mina favoritblommor tillsammans med pioner, pärlhyacinter, rosor och ranuklar.
Självklart tycker jag dom vita är finast och för att fira denna dag så står det 20 stycken vita tulpaner på köksbordet =)
Hur ska du fira tulpanens dag idag ? ;)
KRAM

Lördag

Hej !
Efter en ganska jobbig natt så kände jag imorse att jag måste göra nått bara för mej, som får mej att må bra.
Så det blev ett besök på erikshjälpen, röda korsets secondhand affär och Ediths. =)
Hittade tyvärr ingen lämplig kruka för min pärlhyacint så den jakten får fortsätta.
Ediths är ju min favoritaffär som tyvärr ska upphöra nu efter våren, jättetråkigt, så Jessica har utförsäljning nu i butiken, 50-70 %. Trots att det är mitt i månaden och januari är en väldigt lång månad så var jag tvungen att köpa några saker i fattigmanssilver såklart, 3 ljusstakar och en liten mindre vas.
Förra året fyndade jag två vita ljusstakar för 5 kr ( !!!! ) och det blev väldigt fint tillsammans med dom nya ljusstakarna.
Självklart får dom stå på en stor rund silverbricka med en vit virkad duk på.. Det ä ju litegranna av Skokartongens signum ;)
Dom vita pärlorna som kommer ifrån Esters som har prytt hyacinterna fick pryda denna bricka istället
Det har varit mycket vitt och fattigmanssilver här nu på kort tid och det är ju ingen underdrift att detta har blivit nya dille :D
Nu ska jag surfa runt och besöka massa mysiga bloggar i blogglandia och förresten,
Ni har väll inte missat att Skokartongen har en egen facebook sida där är ni hjärtligt välkommna, bara att GILLA
Då¨blir jag så glad !!!
KRAMAR

Fredag

Godkväll
Efter ett mycket omtumlade vecka så sitter jag här igen och är så trött både i kropp och själ.
Så mycket har hänt och inget, allt på en gång..
Varför ta lite i taget, lika bra med allt på en gång...
Vill inte berätta allt för allt rör inte mej och det är med mycket tänkande fram och tillbaka som jag har valt att inte berätta det som rör mej..
Visst jag beklagar mej mycket i bloggen men för mej har bloggen alltid varit en ljus och positiv plats och erfarenheter.. o bloggar jag om vad som hände i tisdags så förändras allt och det vill jag inte.
Kanske det kommer fram lite längre men inte nu.. !
Men nu till nått roligare ! =)
Köpte ju en pärlhyacint i förgår och jag har förgäves försökt leta efter lämplig kruka men inget passar.. Så imorrn om allt är bra så får det bli ett besök på erikshjälpen bl.a i jakt på den lämpliga krukan som inte behöver se ut och vara en kruka.. Helst skulle jag vilja hitta någon fin vas, glasskål eller liknade.
Jag hoppas på tur imorrn !!!
Så här hade jag pärlhyacinterna ifjol =)
och i köksfönstret
eller i den stora vitmålade urnan
Förresten, hoppas ingen har haft otur idag på fredagen den 13 !!!!
Nu väntar en nybäddad säng och nya numret av Drömhem och trädgård för mej
Kramar

Silver

Hej alla !!!
Bortplockning av julen fortsätter här i väldigt sakta takt.. men nu är allt borta tror ja ;)
Och när allt kom på plats så blev jag väldigt förvånad.. visst mina favoriter är ju allt i vitt, slitet och fattigmanssilver och lite svart som bryter av.. Men nu går hela vardagsrummet i dessa färgerna.. Förrutom har det funnits någon färgglad detalj eller något grönt.. men nu är merparten i samma färg.. o I like it ;)
Synd om precious bara... ;)
Silverbrickan på vardagsrumsbordet är fullpackad i fattigmanssilver
Återigen, bildkvaliten är ännu sämre idag, måste hämta den vanliga kameran :/
Mina favoriter på brickan är kuporna som fått pärlor och en prisma istället för dom röda julkulor
Passade även på att byta gardiner, härligt med vitt, ljust och fräscht istället för det röda som jag är väldigt trött på..
Så här såg det ut hela december och fram till igår :)
och nu så här !!!
Hittade faktiskt lite grönt i fönstret så klart.. alltid något ;)
Blev väldigt glad när jag var i affärn förrut och såg att mina älskade pärlhyacinter har börjat komma..
åh vad glad är i dom.. !! Så min eftermiddag kommer att bestå av hitta rätt kruka, plats och lite tulli lull... =)
Massa kramar <3

Snäckan

Hej !!!
Har idag haft en helt ok dag, sovit faktiskt hela natten, vilket var otroligt skönt att slippa vakna och ha ont.
Tvingade mej med mamma och lillasyster till Erikshjälpen idag, har inte varit där på ca 1 månad och hade egentligen ingen lust att åka dit.. Men när jag väl kom dit så var alla dessa olust känslor som bortflugna och den gamla shabbyian och fyndletande Anna kom tillbaka..
Det blev en hel del glasgrejer som fick följa med hem och en snäcka i fattigmanssilver.. låter skitfult men det är så fint, vänta så ska ni få se =)
Efter erikshjälpen var det bara att åka hem och fortsatta plocka ner julen. Detta har skett lite då och då eftersom jag inte haft ork att göra allting på en gång..
Så idag var det vardagsrummet som jag tänkte greja.
På månbordet blev det en hel ändringar, madonnan fick ett nytt halsband, den nya snäckan och ett ljusarrangemang i den vita kronan..
Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten, fick använda mobilkameran eftersom jag glömt den vanliga kameran hos mormor :/
Fyndade en långt svart pärlhalsband på Gina Tricot på mellandagsrean, hela 75 % rabatt och jag tycker det blev väldigt bra på madonnan..
Och på månbordet får den nya snäckan stå, hela 15 kronor kostade den mej och den är så gullig.. tror det är askfat egentligen..
och ljusen ifrån adventstaken fick bli ett nytt ljusarrangemang i den vita kronan tillsammans med lite vit sand, en ängelask och vitt hjärta !
Vill tacka igen för den gulliga kommenterar jag fick på Skokartongens facebook sida efter förra inlägget. Så kul att få höra att inläggen är efterlängtade =)
Nu väntar en kväll framför tv för mej och sen imorrn blir det en tur till smärtenheten igen. !
Trevlig kväll alla !!
KRAMAR

Hej

Hej alla !!
oj, det har varit nästan en månad sedan jag satt här och bloggade sist. Mycket har hänt på dessa tre veckorna, verkligen mycket..
Anledningen till varför denna bloggtorkan är mej själv. Lusten och motivationen har inte funnits och inte heller att surfa runt på mina favoritbloggare och inspireras.
2011 var mitt värsta år och allt som har hänt har jag inte riktigt orkat bearbeta, har heller inte lyckats att få nya energi och kraft.  Med andra ord, allt detta med magen och saker runt om har knäckt mej fullständigt.
Nu har det gått så långt att jag inte riktigt känner igen mej själv. Denna glada, positiva, kreativa Anna är borta och har istället ersatts av en annan person som inte kan se det positiva eller  roliga med saker och livet i övrigt.
Denna person mår konstigt nu bäst när hon får vara själv, alldeles ensam och alla telefoner är tysta.
Inget är roligt längre och skratt har blivit utmanöverat av smärta och längtan att vara få vara ifred och alldeles ensam.
Att blogga, greja, hitta nya inspirationen lockar mej inte längre, köpte massa tidningar inför jul men tittade inte ens i dom.  Har inte varit på loppis heller den senaste månaderna.
Jag har ingen energi kvar, kan sova dygnet runt, är aldrig hungrig eller sugen på nått sött/salt/godis heller.
Men jag försöker bryta igenom detta och jag försöker att leta och söka efter den riktiga Anna.
Jag har börjat få hjälp genom smärtenheten och jag har haft ett möte med en psykolog och nu i veckan och nästa vecka väntar ytterligare bedömningar och 18 januari ett stormöte där jag får reda på hur dom ska hjälpa mej och vilka insatser ska gynna mej.
Vill passa på att tacka alla min goa familj, släkt,  vänner, bloggisare och mina underbara läsare att ni har fortsatt besöka oss här i Skokartongen fast jag har inte skrivit nått på en månad.
Tack för alla goa kommenterar här eller på facebook och tack för alla dom söta julkort jag fick <3
Det värmer nog så oerhört !!!
Jag hoppas att ni fortsätter att besöka skokartongen och att ni vill/får följa med på min jakt efter den riktiga Anna igen och såklart alla mina framtida projekt, fynd och inredning.
KRAMAR I massor <3 <3

.................................................

RSS 2.0