aj aj aj


Försöker muntra upp mej själv och kolla på alla fina ägg jag har gjort, hade ungefär 10 stycken till att göra, skulle ha gjort en till påskkruka och gett till en vis person som bor ca 50 meter från mej men nu orkar jag inte göra nått. Knappt jag orkar med mej själv.
Var på vårdcentralen idag, tog akuta prover, doktorn klämde och kände på magen. Hon pratade med kirurgerna när jag tog prover osv. Ja du var gul var det första hon sa till mej när jag kom in. Antagligen har en sten fastnat i gallgången och täppt till flödet av galla och gjort mej gul i ögonvitorna.l Stenen rispade upp gallgången som blev inflammerad och infekterad varav mitt magont och feber. hej o håå =(
Fick engångsdos med kortison och fått antibiotika utskrivet som jag ska äta i en vecka nu, ska vara hemma fram till nästa onsdag och ska ta det väldigt lugnt. Ska ju på kontrollultraljud  i april och väntar på tid hos mag/tarm mott på csk.. Har fått så mycket smärtstillande idag så det onda börjar lana av, känner mej mera speedad av kortisonet, feber har gått ner tack vare panodil/diklofenak. Så detta var inte den påskledigheten jag vill ha. Börjar bli väldigt trött på detta nu, att man aldrig får vara bra och känna sig pigg. Är glad över att coca cola finns, det är guld värt, dä  ä konstigt, cola orkar jag iafall alltid dricka, om jag är feber, illamående eller ont, cola går alltid ner =) orkat äta ungefär halva middagen, så det är ju bra, måste ju äta för min migrän. Så nu har jag gnällt tillräckligt, ska bädda ner mej i soffan nu tillsammans med Herr Alfie o hoppas på att jag mår MYCKET bättre imorrn.

Puss o hej


Gul?


Får bli kort inlägg.. ä inte pigg..
Ligger här i soffan med värmedynan, fullproppade med papaverin, diklofenak och spasmofen. PANG sa det på jobbet idag o febern kom i bilen hem.
Vet inte om jag inbillar mej men tycker att jag är gul i ögonvitorna, så det blir det samtal till vårdcentralen imorgon.. suck...
Får bli sängen och sova nu...

Gonatt

Söndag

Va härligt det känns när man ÄNTLIGEN tar tag i saker.. precious o ja var ju på ikea för över 3 veckor sen o köpte massa hyllor till badrummet o rosa rummet. Nu idag,, ( ja vet, ja skäms lite) tog vi tag i saken och plockade in dom.. har rensat och grejat och dit kom dom.. är myckert nöjd med mej själv nu när jag har tagit i detta.
Tänk va olika syn man kan ha på ordet städning. För mej betyder att städa att man plockar undan, dammar, dammsuger m.m. För Precious innebär städning att plocka i ordning, om det t.ex ligger massa tidningar på bordet så lägger precious ihop tidningarna och kallar han det för att städa.. men jag slänger tidningarna, torkar av bordet och dammsuger mattan, då är det städat tycker jag. Ni kan förstå vad vi blir ovänner vi ska städa.. Finns inget som vi kan bli såå ovänner över detta ämnet. Rätt fjantigt egentligen, men så är det dää.. För jag tycker att jag har rätt o han tycker att han har rätt.. Som tur är när vi ryker ihop går det snabbt över.. lika fort som det kom..
Jaja, nu är övervåningen städad, tvätten är viken och ligger fint i garderoben och byrån. Sängen är renbäddad.. Va gött det är lägga sig när sängen är nybäddad.. Gröna rummet och rosa rummet är städat.. Härligt !!  

Vet inte om jag inbillar mej men jag känner mej tröttare idag när vi har fått sova en timme mindre. Kan ha göra med att jag härjar runt på övervåningen nästan hela dagen.. ;)
Har även hunnit med att göra påsk krukan te köket.. Den fick sina självklara plats i köksfönstret.
Den innehåller 3 mini påskliljor, massa beigegult trassel och mina egengjorda påskägg.. Den syns lite dåligt på bilden, får se om jag kan ta en närbild.. 
 Väntar på nu att mamma ska komma så ska vi ut och plocka påskris.. har köpt vita fjädrar i år.. Passar fint dä till skokartongen som är lila..


I kvällinga blir det soffmys o kanske om jag orkar och har lust kanske lite grejing med äggen.

Puss o hej


o ännu mer shopping




Här ä min stilig man som har varit med mej o ocka på Bergvik idag och köpt sej en ny vårjacka o nya jeans. Jackan blev köpt efter många om och men men fin var den.. !! Vi blev bara tre idag som åkte idag av flera olika anledningar. Men det gjorde ingenting för jag tror att halva värmland var där, hjälp va folk överallt.. o värre blev det ju längre vi var där...Hade tänkt att äta på mamas men det va så himla mycket folk så det gick inte, fick äta på max, det var så där, inte det godaste jag ätit..



Fick tag i rosa leopardfärgade sjalen som har letat efter läänge och ny skjorta på Gina,ångrar att jag inte köpte den i någon mer färg för jag är mycket nöjd med den men det blir allt fler besök hos på Gina.

Dagen avslutades med ett besök på ikea. Passade även på att fika när vi ändå var där.. mumma med kaffe o morotskaka.. NU skulle den nya matta inhandlas, valde att köpa den vita iallfall..
Tänk att man alltid aldrig ska ha nått på ikea men ändå handlar man ALLTID nått.. konstigt...
Har ju ändrat accentfärg i vardagsrummet, hade ju svart och vitt förru, men nu är det svarta möbler, beige soffa, vita mattor o lampor o vissa prydnadsaker. Men kuddarna, gardinerna och filtarna i soffan är blå i olika nyanser. Har även blå ljuslyktor, blå duk och blått ljusarrangemang mitt på vardagsrummet. Roligt med något nytt och förnya..
 Nya kuddfodral som ja köpte idag, o titta ny mattan, fin va !!!

Har betalat räkningarna nu i eftermiddag så efter två dagar med shopping blir det vatten o bröd till middag i skokartongen. o nej så farligt är det inte.. Känns bra att kunna unna sig saker..
Nu ska ja fortsätta o kolla på filmen.. Imorrn får vi sova en timme mindre... suck o fyy.. o ja som har MASSOR att greja med imorrn.. jaja, det är imorrn dä.. nu fortsätter lördagsmyset..

puss o hej









Flexfredag !!!

 

Har haft en helt fantastisk härlig fredag dag. Jobbade fram till klockan tolv, sen tog ylva  och jag flex och åkte ut på stan. Hade lååång lista på alla affärer vi skulle till och vad som skulle inhandlas. Handlade lite mer än vad jag hade tänkt men men det är ju löning idag och så hade jag mina travpengar =)
Köpte två tröjor o ett par leggings på gina tricot för 197 kronor, som hittat!!!!, grejer till påskäggen på panduro, två nya bh:ar på change, vilket superbra affär det är verkligen. Alla tjejer borde gå dit, kostade över 600 kronor för två stycken men det är värt, aldrig haft så bra bh:ar för förrut. Så change i mitt i city, gå dit, helt klart värt ett besök.. !!!
Köpte ny hårfön och avlång kruka på claes olsson, ska göra ett påsk arrangemang där och sitta i köksfönster.. O den bästa en ny vårjacka på HM. Trenchcoat likande, figursydd med bälte i midjan.. Mycket nöjd med denna.. Är väldigt trött i fötter och ben efter lååångt eftermiddag med shopping men kul var det.. !!!




O mer blir det imorgon när det blir en tur till ikea och bergvik.. Kanske får betala räkningarna innan så jag vet hur mycket vi kan lägga på ikea imorgon...

Precious och jag har precis unnat oss mat från tuppen supermummigt.. Perfekt början på hälja.. Tänker fylla hälja med massa mys, pyssel och bara ta det lugnt. Ska verkligen njuta av att vara hemma!!!
Ikväll tänker jag kolla på lets dance finalen och pyssla med mina ägg.. Förresten måste hitta en äggtråg eller kupol imorgon att lägga alla ägg i.. Men det är morgondagens problem.. nu tänker jag halla mej i soffan tillsammans med Herr Alfie och bara gosa..
Trevlig helg till er alla..

Puss o hej..

Bråttom

Oj oj vad förmiddagarna går fort, hinner bara ett snabbt inlägg här..
Gårdagen var bra, en vanlig bra på jobbet.. när klockan blev strax efter nio började min dumma gallgång bråka och inga spasmofen med mej.. HURRA !!! Aldrig har varit så långt hem.. hem kom jag och tog spasmofen, sov nästan hela natten och mår bättre idag, förrutom att jag är väldigt torr i munnen, biverkan av spasmofen...

Ytterligare kvällsjobbing idag, därför jag har så bråttom... Kvällen idag blir en transportsträcka mot fredag då jag och ylva förhoppningsvis ska ta flexledigt ve 12 och gå ut på stan och handla o ha mys..
Affärer som vi måste gå till är panduro, ( grejer till äggen ska handlas där,) bodyshop behöver ha en ny god bodylotion, gina tricot, en av mina favoritkedjor som har bra och prisvärda kläder även till oss som har inte xxs i storlek... Ikea så klart, ska leta efter mattan som förhoppningsvis ska inhandlas när vi ska dit på lördag med Fam Sköld/Pettersson...





Nej, hinner inte skriva mer nu. Trevlig Torsdag te er alla.. Snart är de hälja, me like =)
Hoppas på massa god fika imorgon..

Puss o hej


Ågren!!!

Dagen idag började inte såsom jag hade velat, hade velat sova till minst elva och sen upp, göra sej ordning o sen åka o jobba..
Men så blev det inte, min kära mamma ringer ve halv nio och ska komma hämta mattor och tvätta. Jag skriker och svär, nej det får hon inte och att det blir inte bra. Sanningen är ju att jag är så trött att till och med ögona gör ont och jag orkar inte gå o öppna dörren. Till saken är att jag inte somna förrän ve två för att viss Herr Rooth snarka så jag trodde att taken skulle flyga av.
Men upp kom jag på nått mirakel och mattorna är tvättad och här sitter jag och nu är det för sent och somna om. Ska åka till jobbet om en timme.. suck... jaja.. Den är här ågren kommer in i bilden, känner ni ågren? Han sitter på min axel nu och målar upp massa hemska töliga sceniaron som väntar på mej när jag kommer till jobbet. Han får mej att känna efter extra hur jag egentligen mår, jo det gör allt lite ont i halsen eller jag känner allt febrig. Han får mej att tvivla på mej själv.  Jag tycker inte om ågren och det värsta är att han försvinner inte från min axel förrän jag slår in mitt personnummer på pawen då är han som bortblåst. Nu är det inte alltid som ågren sitter på min axel men när jag har vart ledig i nån dag då kommer allt smygande fram. Tänk va tölig han är..
Nej nu måste jag göra mej iordning och försöka skaka av han lite. Tulipaner i köket gör mej genast på bättre humör. Jobbar ytterligare en kväll imorgon så det BLIR det sovmorgon.


Puss o hej



Ny matta och nygammal frisyr

Då var man nyklippt, blev lite kortare än vad jag hade tänkt men är nöjd ändå, gott och få av det lite. Är mycket nöjd med min nya frisör Natalie. Hon är verkligen toppen med att klippa så klart men att ge tips och ideer. Ska tillbaka om 8 veckor och trimma toppar. =)

Dagen slutade bra men började kasst. Måste ha en matta in till vardagsrummet, det har blivit offer på ett drama mellan ammy och en tredje dels pizza, nämner inte mer om detta =(
Men mattor är dyra ifall om man vill ha någorlunda kvalité och storlek. Har surfat runt lite och hittat några fina på ikea, tror att jag vill ha en rya aktig matta, fast kortare lugg. Vit eller grå. Vardagsrummet går ju i blått nu men möblerna är svarta och soffan är beige. Vitt kanske är dumt med tanke på Alfie o Wilma.. o nån blå tror jag inte vill ha för om jag byter kuddar/filtar i soffan passar ju inte blå matta.. är nog mer allsidigt med en vit eller gå.
Vad tror ni?

Här är några exempel på dom mattarna som jag gillar och kanske skulle passa.

Den vita är från ikea och den gråa från rusta


Tisdag

Idag är min enda  ledig denna vecka, härligt... Har massa saker ska göras. Först och främst måste skokartongen städas, ser ut som ett bombnedslag!!
Nästa punkt på schemat idag är klippning, håret börjar bli långt nu särskilt i nacken, faller inte lika bra när det är lite längre har jag märkt.

Fick tips om världens bästa schampo serie sist jag klippte mej som verkligen är superbra, det är lite dyrare än vanligt Fructis men det märks stor skillnad, om du frågar mej iallfall.. .



Sedan 1 dygn tillbaka har det borrats inne hos våran granne, ett fruktansvärt irriterande ljud som bara blir värre och värre ju mer man lyssnar på det. Får vara glad att nattjobbing är slut om det ska vara sånt väsen här.. grrr...


Nej, får ta tag i städningen nu, kanske lägger upp bilder hur klippningen blev om jag hinner och om det blev bra ;)

puss o hej


Äntligen måndag morgon!!

Äntligen är det måndag morgon, nu är nattveckan slut och ingen är så glad över detta som jag förrutom Ylva då kanske oxså.
Tråkigt att saker och ting blev som de vill , ska inte gå in på några detaljer men jag går och lägger mej som en väldigt frusterad och utmattad människa, är helt tömd, har gett mitt allt. Tråkigt att allt ska handla om prestige och byråkrati och att inte fokus ligger på det som är viktigaste, helheten, nej detaljer ska bestämma allt. Luddigt? eller hur, det är ju det som är hela problemet. Ibland behövs lite jävlaranamma, beslut och ryggrad.
Ludd har man endast i torktumlarn, inte nån annan stans, då är det nått som himla fel. !!!!

Nu ska jag gå och lägga mej och vakna upp och njuta av att vara ledig idag och på tisdag, ska bli oerhört gött och sitta och mysa med Precious i soffan ikväll och veta om att inte behöver åka någonsans ikväll. Även fast jag  har sett honom nästan varje dag i 11 år så kan jag fortfarande längta efter han och det gör jag nu..
Ska se på Hollywoodfruar ikväll och på tisdag ska jag klippa mej, bara roligare saker och  se fram emot.

Lämnar er med en bild på min Precious

Gonatt på alla ni.
Puss och hej



zzz...ZZZ...zzzz..


Är trött och halvdö idag.. gött att det är sista natten..Känner mig tung och sliten i kroppen, märks att man egentligen ska sova på natten och inte vara vaken. 
Nej nu kan inte måndag morgon komma fortare, vill bara vara ledig och sitta i soffan och glo.. Helst då med dessa superfina kuddarna från HM home.. .

puss o hej






Vatten, vatten, vatten !!

Har kommit överens med mig själv att jag inte ska blogga eller facebooka om jobbet, förrutom hur jag jobbar och sådär. Men nu kan jag inte låta bli för inatt hände nått så konstigt. Vi hade inget vatten, inte vi, avdelningar över och under. Efter samtal med växeln fick jag reda på att det var någon läcka i karlstad kommun och ingen hade nått vatten. Va märkligt!! Nu gick det faktiskt bra som tur är det finns viss ersättningar för vatten och patienterna gick det ingen nöd med. Blev nog värre för dagpersonalen, människor vill ju tvätta av sig, borsta tänderna och greja som man gör på morgonen. O synd om arbetskamraterna som bor i karlstad som inte kunde duscha innan jobbet.. Tror jag aldrig varit så törstig eller kissnödig någon gång, helt psykologiskt förstås men det var ingen roligt känsla. Aldrig nånsin har jag vart så glad att jag bor i Säffle så jag får åka hem till vatten. Nån fördel måste man ha någon gång.

Nej nu får vara det nog med jobbprating, vaknade idag halv tre att det var väldigt varmt i sovrummet, solen ligger på hela förmiddagen, hade velat sova längre men jag gick upp och känner mej faktiskt inte så dö som jag brukar. Härligt men det får jag väll äta upp i natt.. suck...
Förresten vägde mej igår, hade faktiskt gått ner, så Ylva jag erkänner, du har rätt!! Man går faktiskt ner i vikt när vi jobbar nätter =)

Förresten, la in önskemå om nätter igår på jobbbet, det var och välja mellan pest eller kolera. Jobba på 1 åriga bröllopsdagen eller på midsommar.. Hmm.. efter snabbt samtal med precious  beslutade jag för att jobba på bröllopsdaghelgen och vara ledig förhoppningsvis midsommarhelgen och då gå på semester. För egentligen är det ju på midsommarafton vi gifte oss på.. Det känns förjävligt vilket som, vill helst vara ledig båda tillfällen men på heltidschema går det inte. Det är väll bara och stå ut... Vad tycker ni?, jobba bröllopsdaghelg eller midsommarhelg?




Nu tar jag med mej ammy på promenad i solen.. o sen hallning o jobb..
Puss o hej


Gröna rummet

Tänkte att jag skulle prova och mms blogga.. Big mistake.. bilden kom in och men nu får jag inte bort den... määä, typiskt..
Det jag skulle visa var mitt senaste stora projekt, grön rummet... ! Tyvärr är bilden dålig för den är tagen med mobilen.. !



God Morgon

Hej och hå
Idag regnar det, tror inte jag sett regn i år, nu tar det allt på denna eländiga snön. Blir dock inte så kul och gå ut med ammy .
Nu till helgen blir det nattjobbing hela helgen, det är nått speciellt tråkigt med att jobba fredag kväll. Då ska man ju vara hemma, sitta i soffan, ha massa ljus tända och bara ha massa mys.. Tror att det har något att göra med att vanliga 7-16 människor är så glada på fredag och verkligen njuter av det är fredag och då ska en annan och åka o jobba på helgens första härliga timmar, Nej detta är inte rättvist !! 
Lördag kväll gör mej inget att jobba med fredag,, usch o fyy.. !! 

Nej nu blev det allt negativt och deppigt, dags för nått roligare. Tänk om man hade en så fin hörna och mysa i !!.. Vore great dää..



Trevlig Helg på er alla !!
Puss och hej


Ledig dag !!!

Jag jobbar heltid vilket enkelt betyder att jag är mer på jobbet än vad jär hemma, känns det som iallafall. Jobbar ofta minst 4 dagar irad och sen ledig en dag osv. Så när jag är ledig brukar jag oftast greja här hemma, städa, diska, tvätta o handla mm. Det hinns inte riktigt mä dom dagarna som jag jobbar och jag är gift med en man som verkar har en fobi för dammsugaren. =)

Idag vaknade jag av att telefonen ringde ve 11 tiden, det var ocka som ringde och fråga vad jag gjorde. Medans jag pratade med henne och började så smått vakna till kände jag det som jag HATAR o känna. Det började pulsera och bulta på vänster sida på min panna, tyckte att hon pratade väldigt högt och ljuset som kom in under rullgardinen var så skarpt att jag började må illa.

Jag har migrän och har haft det så länge jag kan minnas och när jag vaknar med huvudvärk vet jag om att dagen kommer att bli förstörd och jag kommer ligga ett mörkt ljudlöst sovrum hela dagen och pinnas.. Det är verkligen tortyr å ha migrän, den enda jag kan beskriva det med är att det känns som huvudet ska sprängas och det gör  så ont att man inte orkar röra sig, jag tror att jag har en hjärntumör varje gång jag har det för man inte kan så ont utan att det är nått farligt.
Sa iallafall snabbt hejdå till ocka och fort till badrummet för att spy. Jag har inte ont av att spy, visst det är inte det trevligaste jag gör men för mej är att spy oftast något positivt för det betyder att huvudvärken är på gång att släppa.  Fort tillbaka till sängen för att sova då jag hör någon gny i mitt öra

- Jävlar Ammy !!, hon måste ju ut och kissa, hur jag ska orka gå upp?  Vet inte hur jag orkade gå upp, aldrig har kvarteret varit så långt !! Hem kom jag iallfall och sov fram tills Precious kom hem. Precious är van vid dessa anfallen och är helt underbar när jag har ont, han låter mej sova, ger mej tabletter och dricka o framför allt han masserar mitt huvud!!!  Helt underbart... !!
Har sovit fram till klockan sju idag, det är helt borta i huvudet, men jag orkar vara uppe och sitta här, orkar inte äta något än, det får bli imorgon. Det var längesen jag hade så här ont, men jag har sovit dåligt och det kommer det som en brev på posten. Brist på sömn och mat, stress och avkoppling är dom vanligaste utlösande faktorer iallafall för mej. Himla töligt när man har vart ledig en helg t.ex och får huvudvärk på måndag. Det är typiskt för mej..

Så summan av kardemumman är att det blev inga grejing idag, disken och tvätten står kvar, dammråttorna får leva en dag till, Precious hade fyllt upp med att ta hand om mej när jag fråga- Yeah Right.. ;)

Lämnar er med bild på ampelkruka som ja har beställt från ellos.. längtar tills den kommer


Puss och hej


Äggigt värre

Tänk va underbart det är få lägga sig och sova när man har jobbat natt, det är ju tjusningen med att jobba natt, o få gå hem och lägga sig när alla andra precis kommit till jobbet..
Är ledig nu idag och torsdag så idag blev att gå upp tidigt så jag kan sova ikapp.. Precious ringde och väckte mej vid ett tiden, va så himla borta när han ringde att jag tog upp klockradio och svara i den.. Då är man helt väck... !!

Lilla söta Ammy stod i sängen och vekligen nöglodde på mej och det förstod jag att jaha nu blir det promenad.. hade egentligen inte lust att gå ut, ville bara ligga i soffan och tycka synd om mej själv för att jag va så trött.. men vi kom allt ut och vad det skönt det var och komma ut i friska luften. O tänka på ingenting till skillnad från att tänka på ALLT när man jobbar. När jag jobbar nätter tycker jag att mitt liv består i sömn och a-fil, så det var faktiskt riktigt trevligt och se att det finns andra människor än bara kollegor och patienter.. 


 Fick nått roligt på posten idag, hem skylten, inropade på Tradera för 20 kronor.. Vilket kap.. !!!



Det är påsk om snart 2 veckor och ska börja med lite påskpyssel nu och nått jag ska göra är fina dekorerade ägg. Var på hobbykällarn och köpte grejer, så nu ska det pysslas! Hade tänkt och samla alla äggen i en fin urna/vas och ställa antingen i köket eller vardagsrummet, får se hur dom blir först. Har gjort dessa 6 äggen på prov..




Nu är det Greys, finns ju inget bättre... !!

 puss o hej


Dille

Nu har jag lugnat från mitt lilla utbrott imorse, är väldigt gött och bara få häva ur sig saker ibland, det känns det alltid mycket bättre.
Har sovit fruktansvärt dåligt idag, gick inte och la mej förrän halv tio, vaknade till ve 11 och sen ve 14 när mina grannar bestämde sig för ta bort snön från deras altantak... määäääääääää... lika bra och gå upp än ligga och tvinna sig i sängen och inte kunna sova. Får halla mej i kvällinga innan jag åker och jobbar.

Jag får lätt dille på saker och när jag väl får det har jag svårt och tänka på nått annat. Mina dillen just nu är bloggen, min älskade farm på farmville, grannen Therese blogg som jag ibland skrattar rakt ut när jag läser, kardemummaskorpor, påskmust och påskpyssel. Men framför allt pärlhyacinter..


När ska du och Precious ha barn?

Det är en frågan som jag får ofta, när ska ni ha barn? eller varför har inte ni barn än?
Det är faktiskt en väldigt privat fråga men den ställs ändå av bekanta, vänner, familj och människor som man egentligen knappt känner. Och jag blir lika ställd varför gång och svarar alltid, - jag vet inte, det blir när det blir. Egentligen önskar jag att kunna finna mej någon gång och säga 25 juni 2011 planerar vi att skaffa barn eller vi kan inte få barn. Ingenting är av detta är ju sant men det vore roligt om få någon reaktion av den som frågar så den fattar egentligen vilken otroligt märklig fråga dom egentligt ställts. Man frågar ju inte tjock människa - När ska du gå ner i vikt då? Men det är ok att fråga folk som inte har några barn när dom planerar att skaffa ?


Jag är 26 år och i våran släkt betyder det att man ska ha minst 2 barn, ha hus, kombi och ha ett vik eller fast tjänst i säffle kommun. Har man inte det är man konstig, annorlunda, märkvärdig, eller min favorit inte barnkär.. !! Jag är den första och erkänna att bebisar och barn är inte min grej, ifall andras barn och bebisar. Jag är väldigt glad i mina guddöttrar t.ex.
Visst bebisar är gulliga och luktar gott men dom får mej inte och kasta mej över precious och skrika att jag vill ha barn. Och när vi ser bebisar som skriker inte tänker jag stackars denna mamma, utan hur kommer jag härifrån snabbast.. Detta erkänner jag, jag är sån, inget och hymla med. Men det betyder inte att jag aldrig vill ha barn, för det vill jag.
Den som mest vill att jag ska bli mamma NU är min mamma, hon längtar efter barnbarn tror ja.  Mest för hennes tvillingssyster har två barnbarn och mamma vill inte vara annorlunda. Men mamma, jag kan göra nästan allt för dej mamma  men inte skaffa barn för du vill ha barnbarn.

Jag har allt en plan för  hur jag vill att min framtid ska se ut. Jag har gått 3 år på universitet och läst till syrra, det var 3 tuffa år som slet väldigt på min och precious relation, jobbigt med allt plugg och pendlande men jag härdade ut och fick min examen vilket jag är väldigt stolt över. Nu har jag fullt upp och jobba och försöka utveckla mej och hitta min roll som syrra. Jag vill kunna gå på mammaledighet och känna att jag kan mitt jobb någorlunda nu. Man kan inte kunna allt som syrra men grunderna ifall. För min plan är att läsa vidare till specialist sjuksköterska efter mammaledigheten och jag tycker att för kunna bli en bra sådan måste man vara en duktig och bra allmän sjuksköterska.
Så svaret på frågan när jag och precious ska ha barn är :
När jag är en bra och kompetent allmänsjuksköterska.

Förresten, jag bor i radhus, har volvo, anställning i Landstinget, märkvärdig, annorlunda, konstig?

Här håller jag min guddotter Linn..


Nu går Ammy och jag o lägger oss...
kram och Gonatt



Önsketänkande

Jag har varit på jakt efter vitt matsalsmöbel till vardagsrummet, men det verkar svårt att hitta exakt rätt möbel. Får inte vara för stort eller litet. Jakten pågår..
Här ä min inspiration för hur jag vill att matsalsdelen ska se ut... Så fint eller hur?


Ny Vecka och Nya möjligheter

Stämmer nog får många men inte för mej, jag går nämligen på nätter från och med idag. 5 nätter av 7 denna veckan.

För mej står tiden still när jag jobbar nätter, inget blir städat, inget blir diskat, inget blir bortplockad. Jag orkar ingenting, är så trött, sådär förlamanade trött iallafall när jag vaknar, när jag sen kommer till jobbet då är jag pigg..  Till och med helt vanliga saker som t.ex att ta en dusch blir en uppgift som kräver vilning i soffan före och efter. Jag blir seg och grinig, nått så fruktansvärt sur, tål ingeting, får utbrott om minsta saker går emot mej.. Det är synd om Precious när jag går nätter.. !!!

Men jag tycker ända om att jobba nätter, det blir ett avbrott, nått annat än vårdplaneringar, ronder, in och utskrivningar, man ÄR bara på natten, det blir inte samma ansvar men ändå ansvar, konstigt det låter. De flesta människor sover ju på natten, det kanske inte alltid stämmer på gamla men prinicipen är ju ändå så. 
Mycket akuta saker kan ju hända på natten och då krävs ju att man ska vara klar i skallen och kunna handla, ironiskt med tanke på det är känt att man blir seg på natten. Men man skärper sig ifall jag när det händer nått, när nån blir dålig. 

Ett arbetskollega till mej tycker om att gå nätter för hon säger att hon går ner i vikt då. Antagligen för att man äter mindre, stämmer inte på mej, vikten står still, min dumma kropp tror säkert att det är svälttider eftersom jag äter ett mål mindre. Man kan inte få allt.. !!!

Ammy har kommit till oss nu, ammy är en liten sheltie som i vanliga fall bor hos mamma, men hon löper nu och då får hon bo här ett tag. Tror inte mamma vill ha valpar... Ammy är väldigt snäll hund som finner sig i allt så hon är inte nåttt besvärlig men det blir ändå en omställning för oss, särskild då Alfie och 'Wilma som funderar över vad det är för fluffigt monster som kommit hit.
Nu ska ja och Ammy ta oss en promenad i solen..
puss o hej




Nu är bloggen flyttad...

Hej på er alla !!

Kände för en förändring och har därför flyttat bloggen.. Blir nog bra till slut

Helgen har varit lugn och fylld med grejing. På torsdag fick jag ett ryck och fick för mej att köket skulle göras om, har aldrig riktigt varit nöjd med köket, älskar tapeterna och färgsättning, men väggen vid köksbordet såg inte bra. Såg då framför hur fint det skulle vara med konsolhyllor, vita så klart i lantlig stil fylld med massa fina saker såsom ramar, ljuslyktor, LOVE bokstäverna jag köpte på Bouleward.. Precious skulle till Bergvik o ja följde mä, gick ett varv på ikea och köpte superfina vita hyllor.. Tidigare på dagen hade mamma o ja varit på Saker och Ting och köpt en vit krona, vit o så där härligt sliten...

Det blev så sent på fredag så hyllorna kom inte upp förrän på Lördag, o va fint de blev, ä såå nöjd... Det blev några svärdomar från Precious innan det kom upp....

Färdigt Resultat: !!!


.................................................

RSS 2.0