Hallen III



Idag kom tapeterna och eftersom det är en sån liten vägg så är Precious nästan färdig.
Och det blev såpass mycket bättre än vad vi trodde att vi funderar på att även tapetsera lite mer än bara fondväggen.
Här ä en liten sneak peak, det ä ju låångt ifrån klart och saker överallt men även om det är rörigt så är det så mycket bättre än innan =)



Börjar faktiskt fundera på hör och häpna, att låta byrån vara som dä, vi får se.
Innan ja åker iväg till jobbet imorrn blir det en blixtvisit till Jessica, det ska provas ut gulliga shabby grejer till den nya hyllan som ska vara i hallen..
Hyllan får följa med till butiken och så får vi prova ut.. Vet att jag ska ha ett ljushus på iaf.
Hyllan ligger på torkning nu och väntar på att få andra sidan målad.. =)



Ja, imorrn blir det jobbing igen, första dagen på 8 veckor, känns lite pirrigt faktiskt..
Så nu ä det bäst att oddin håller sig lugn !!

KRAM


Ditten o datten



Vilken härlig söndag det har varit i skokartongen idag. Precious har målat lister och ja har grejat med den älskade stämpeldyna.
Krukan som jag har haft i köksfönstret såg lite väl fin ut och saknade den dä'ra liten slita ytan.
Så det blev fram med stämpeldynan och hushållspapper och gnugga på.
Egentligen ska man ha grillkol för det håller längre men man tager vad man haver.
Det är svårt o sluta när man väl börjar men tycker att jag hamnade rätt.
Konstigt egentligen att man tycker att saker är finare när det ser mera gammalt och skitigt ut..



Gjorde en hel del fynd på erikshjälpen igår men kan inte berätta om allt ännu men gårddagens fynd måste ändå vara dessa två minimuggarna i glas för ynka 1 krona styck.
Tycker dessas små arrangemang är bara för gulliga =)
Har visat dom på bloggen flera gånger om.



Förrutom pyssel o målning har jag o precious varit fotomodeller åt våran gulliga granne Therese, ska bli väldigt kul och se hur bilderna blev.
På vårat kylskåp sitter det äldsta kortet på mej o precious som vi har iaf, jag är 19 och Precious 24 år..
Är väldigt dålig kvalite på kortet men måste visa er.. titta vilket långt hår jag hade !! o smal i ansiktet.. =)



KRAM


Hallen II



Nu är renoveringen av hallen och trappen i full gång. Vi va i färgaffären igår och valde ut nyansen äggskal, tapeterna kommer till veckan.. otroligt jobbigt för mej som inte född med något tålamod.
Byrån står nu i köket och det ligger tavlor i hela vardagsrummet. Men jag tror det kommer såå otroligt bra, så ljust !!! 

 Här ä en liten sneak peak på det  som är färdigmålat

Så här såg det ut igår



o nu =)



Lite skillnad och detta var bara en liten vägg o dörr..
va duktig han ä min Precious o han är redan på gång i trappan, sista rycket för idag




Förresten, har bestämt mej för att hyacintkrukan ska stå kvar på vardagsrumsbordet..
Dagens höjdpunkt : Vicki o Monica kom på fika och vad hade dom med sej.. en sån hylla ja letat efter men inte hittade på erikshjälpen idag.. HURRA !!!! Tack och bock, ni är bäst !!!
Den ska få en färg imorrn =)

Trevlig kväll te alla

KRAM


Vår



Är i stort behov av ljus och energi för tillfället och knappast får man någon hjälp av vädret iaf..
Vill ha ljus, värme o sol, våren med andra ord.. o eftersom det inte vill komma till mej så får jag ta in dä till mej.. eller försöka iaf.
Det enklaste o (billigaste) att få in ljus o vårkänslor är tulipaner tycker jag , o vita så klart ;)
och sen gör det inte saken bättre att jag har en ny kärlek i mitt liv. En 2,5 l gräddvit kanna från ib laursen, och det var kärlek vid första ögonkastet. Den är perfekt till mina tulipaner och en liten spetsrosett o en sliten hängare kring gör det bara ännu bättre.
Visst är den helt underbar och köpt på ediths så klart =)





Pärlhyacinter är en annan stor vårfavorit och idag hittade jag äntligen små.
Dom har blivit nerbäddad i en gammal spetsgardin i ett erikshjälpen fynd som Precious hjälpte mej att måla vit..
o självklart ä litet spets pricken över i:et..



men nu har ja ett litet problem, var exakt jag ska ställa den, vi bor ju minimalt och det börjar bli ont om utrymme.. köket ä fyllt o i hallen ska vi börja greja i nu. Så vardagsrummet får det bli men vart ??

Antingen på tvbänken



eller på vardagsrummet



Vad tycker ni?, ja lutar åt vardagsrumsbordet..

Medans ja funderar blir det sedvanligt fredagsmys med lets dance o chips..
Imorrn ska det börjas grejas med hallen o ett besök till erikshjälpen..

KRAM


Hallen



Så, nu var de dags för hallen och stora delen av trappan i skokartongen o bli omgjord och hallen är en liten rektangel som är en av första man ser när man kommer in.
och självklart är ledorden shabby chic, franskt lantligt, finns väll inget bättre. Kanske blir några kompromisser eftersom Precious inte älskar shabby lika mycket som mej.
Som det är nu är väggarna en aprikosliknande färg  ( som inte vi har målat ;) ) och den enda möbel som får plats är en byrån, en brunaktig hemnes byrån som köptes i ett svagt ögonblick.. Den kommer med stor sannolikhet att bli målad, vitt så klart =)

 



På väggen bakom byrån ska Precious tapetsera en fondtapet som vi har valt ut idag. Den kommer ifrån sandbergs tapeter och är såå fin. Väggarna kring fondväggen och upp i trappan kommer att bli vaniljvita, ungefär samma färg som kvistarna på tapeten.
Här ä den iaf





Den är ljusare i verkligheten.
Så vad tycker ni?, ful, fin???

Sen hade jag tänkt att inskaffa mej en liten hylla där kanske ett ljushus, några fint i fattigmanssilver, nått gulligt väggord o en blomma ska tas. O så klart massa fina saker som hänger där under, kanske en carpe diem tag.
Typ nått sånt här



Ja, det ä mycket o fundera kring, tur att jag har fått det nya numret av jeanne'darc living att leta efter inspiration i =)

KRAM


Vattenmelon



Äntligen hemma efter låång utbildningsdag med jobbet. Våran avd ska ju slås ihop med annan avd och ändra inriktning o såå.. Så därför va vi på utbildning idag.. på scandic hotell inne i karlstad av alla ställen..
O mellan utbildningen/informationen var det frukost, lunch, fika... visst så brukar dagen se ut, men vi va ju på ett hotell, vilket innebär hotellfrukost med allt vad det innebär med nybakade frallor, ägg o bacon och juice, sen god lunch med salladsbord o efterrrätt.. o sen eftermiddagsfika med kaffe, morotskaka, chokladmousse, cheesecake, äppelpaj, hallonpaj o massa choklad...




Jättegott o mysigt för alla utom MEJ.. fick sitta o tugga en smörgås o vatten.. vågar mej inte på kaffe än o när alla andra åt god efterrätt fick ja snällt ta tre vattenmelonskivor.. inte lika kul kan ja berätta..
JÄKLA PANKREATIT !!!!

Men det slank allt ner en liten bit hallonpaj på eftermiddagsfikat vilket jag nu bittert får ångra då magen har slagit bakut o ja mår superilla.. Tack gode gud för papaverin o diklofenak =)

Fick mitt nya schema idag, ska ju tillfälligt gå ner till 75 % i ca 2 månader. Blir nog bra !
Så på tisdag är det tillbaka till verkligheten igen, startar med en c-tur på ett gammalt arbete, men med ny chef, några nya arbetskamrater o en ny avd doktor.
Så det ä bara på med stödstrumporna o foppaskorna igen =)



Vilken snygging va ;) Detta kort ligger endast här på bloggen efter ett vad som jag har ingått med en viss person. Förresten mamma, du är skyldig mej en chokladbit :D


Nu blir det soffhäng o halv åtta hos mej.. o så klart gos o mys med älskade Signe som varit hos veterinären idag.. mammas lilla ål =)

KRAM


Myser med världens finaste alfie, som inte...

imag0020_1298376 (MMS)

Myser med världens finaste alfie, som inte riktigt förstår att han börjar bli för stor för att ligga på bröstet o va go. :)


Tortyr



är det enda ordet som riktigt kan beskriva den helgen.. Våran lilla gulliga Signe har under helgen varit rätt billig om jag säger såå.. för hon har börjat löpa och skriker nått så gruvligt, låter verkligen som avgrundsvrål utan dess like. Jag kommer att ringa till vetrinären det första jag gör imorrn..

Å stackars Alfie blir alldeles förstörd och nervös när hon åmar och kråmar sej framför han, så han har tagit tillflykt till hans trädhus och så fort hon närmar sig slår han henne i huvudet med tassen.. ja de ä ett kaos här i skokartongen.. i mitt allt detta ligger jag och mår illa.. o skriker på precious efter cola, hinken o panodil..
Ja, precious har dä inte lätt ;) Den ena är värren än den andra



Men till skillnad från Signe blir jag piggare o piggare för var dag som går, har idag ätit mat, makaroner.. så det går framåt och förhoppningsvis blir det tillbaka till jobbet på onsdag om allt känns bra =)
Det har varit dåligt med pyssel o projekt dom senaste dagarna men har lusläst jeanne'darc o lantliv så nu är inspirationen på topp.. Ge mej nån dag till ;)

KRAM


Hemma !!!

Det blev som jag hoppades på dvs jag fick komma hem igår, fast det var på håret.
Hade förhöjt amylas och en liten pankreatit som förra gången. Så blir det inga tunga lyft och mycket vila i dagarna 3.  Det finns ju ingen medicinsk behandling med pankreatit förrutom vila och fasta. Får jag feber eller akut ont ska jag tillbaka, då kan ha gått över till en akut pankreatit.
Mår annars ganska ok, det mol i övre delen av magen och hugger till ibland  men med smärtstillande är det överkomligt.. Det kommer förrhoppningsvis försvinna om någon dag, huvudsaken är ju att " det gamla onda " är borta !!!!  Så på onsdag blir det tillbaka till jobbet igen.. !!


Innan vi åkte från karlstad gick jag in på bergvik, JC närmare bestämt och köpte mej en ny tröja, tyckte jag att jag var värd den.. !!  Xtra kul o handla på JC och att jag kunde L och inte största XL =)
Inget ont som har något gott med sej !!!!
Visst ä tröja fin !!

Camsy big neck shirt "Grå/Ljusrosa"

Om sanningen ska fram var det faktiskt Jessica som hade tröjan först, fast i en annan färg.. så härmapan har varit framme :D

Nu väntar lördagsmys med melodifestivalen, tända ljus o avslagen cola







KRAM


Kl 09.15 imorse va de dags, då tittade ja ...

imag0013_1297961 (MMS)

Kl 09.15 imorse va de dags, då tittade ja på klockan sista gången innan jag somnade. O strax efter elva vaknade ja. Hade världens gulligaste ssk på uppvaket som pysslade om mej. Den daringa Oddin hade läkt ihop helt så kirurgen tyckte inte de va konstigt att ja hade ont. Är så saker på att jag fått en pankreatit, känner igen smärtorna från förra gången. Ska sova på patienthotellet inatt, har tar dom kontroller var fjärde timme o passar upp mej med mat o dryck. Imorrn ska ja ta nya prover och om dom e bra får ja åka hem !. Känns gott att detta e över nu , förhoppningsvis. KRAm


Nervöst



Då var dags imorrn, klockan halv åtta imorgon ska jag vara på kirurgslussen för förberelser. Är sjukt nervös och pirrig, inte för själva ingreppet för jag kommer sova utan för vad som händer när jag vaknar upp.
Är himla rädd för att jag kommer o vakna o ha ont, att jag ska få en akut pankreatit.. det gör ont kan jag lova, det märkte jag förra gången. Ännu värre vore det om jag vaknade upp och får reda på att spfinkter oddi inte alls har läkt fel utan allt såg bra och dom har ingen aning varför jag har ont.. usch, dessa två är mina värsta tänkbara scenarios.
Men jag hoppas ju på att jag kommer vakna upp och vara smärtfri, får bo på patienthotellet en natt och sen åka hem och vara frisk !!! o sen är allt det äntligen ÖVER !! Försöker intala mej att det kommer att bli så oxså men innerst inne mal detta ändå med pankreatiten




Jämt lite ovanför pancreatic duct ligger sfinkter oddi som dom ska öppna upp.. !!

Så nu blir det ett litet blogguppehåll på några dagar men jag hoppas att jag är hemma igen på lördag.. !
Håll tummarna för mej nu imorrn..

KRAM


CSK



Så ringde doktorn äntligen idag, blev sjukskriven i 10 dagar till, sen räknar han med att jag ska vara frisk o redo att gå tillbaka till jobbet.. blir det några komplikationer så ä jag kirurgpat och då får kirurgen sjukskriva mej längre.. hoppas det inte blir så utan att jag bryter sjukskrivningen 1 dag för tidigt och kommer kunna vara med på utbildningsdagen 23 februari !!! Frisk och förhoppningsvis smärtfri !!!

Följde med mamma o moster till csk idag, skulle lämna in läkarintyg och hämta ut nya mediciner. Var så kul och träffa arbetskamraterna igen och visste kände jag ett sug efter att börja jobba igen.. !!
Fick en väldigt trevlig överaskning när jag kom hem, nämligen blommor från min underbara arbetskamrater som önskade lycka till på torsdag.. Jättefina var dom och supergulligt av dom !!





Tack så hemskt mycket !!  <3
Blir himla bortskämd med paket, choklad och blommor !!!

Vet inte riktigt hur jag ska bedriva tiden imorgon, känns som jag kommer klättra på väggarna imorrn, denna gången känns mycket mer pirrigare och nervöst än första gången, vet inte varför men det gör dää..

Nu blir det iaf mat och soffhäng !!

KRAM


alla <3 dag !!!



Min dag har gått i väntans tecken,  har väntat hela dagen på att doktorn skulle haft ringt och meddelat provsvar, skrivit nya recept på mediciner och meddelat sjukskrivning. men han har inte ringt men sköterskan försäkrade mej till 100 % att han kommer att förlänga sjukskrivningen.. får hoppas att han ringer imorrn..
Fick papper om ERCP:n idag och har fyllt i alla dessa frågor om ja haft infarkter, diabetes eller högt blodtryck, hej o hå.. Har även hunnit skriva 4-5 rader om vad det är som gör att ja inte orkar jobba.. jäkla försäkringskassa..



Men mitt i allt elände fick jag ett mycket glädjande sms och några minuter senare hängde dä ett paket på min dörr =)
Ett paket som dagen till ära var inslaget i ett papper med hjärtan på..
O i paket låg en superfin ram som går i stil med asken och klockan jag har i köket..
o vem var paket ifrån, precious ?? å nej, vi firar inte alla hjärtans dag på det viset.. inte efter 12 år...
Det var ifrån världens bästa Ylva !!!!
Så gulligt, blev så glad, tusen gånger tack !!!  Ylva som alltid ringer och hör hur de ä och ställer upp i alla lägen.. =) Är så glad att jag har dej  !!!

Visst ä ramen helt underbar !!!



Men även mamma har varit snäll med den obligatoriska chokladasken..
Tack mamma <3
O lillasyster har noppat mina ögonbryn fast Precious bjöd faktiskt på middag idag.. även om det var ifrån mcdonalds så är det väll tanken som räknas ;)

Hoppas ni alla har haft en glas och mysig alla hjärtans dag !!
KRAM !!


=(



Har en sämre dag idag, har haft ont i natt och det mol och mal...Mår illa och känner mej allmänt bläää...
Det är kallt ute idag och ännu kallare inne här känns det som...
Jag vill ha vår och sommar nu !!!!
Har kollat runt lite på gamla bilder och läängtan blir dä bara ännu värre..











äsch, dä ä väll bara vänta o krypa ner under filten igen..

KRAM


ljuskoppar


Idag har min kreativitet flödat för jag har stöpt ljus i kaffekoppar och skålar. Ett påhitt som jag inte kan ta äran åt för inspirationen kom ifrån vackra hjeim. En förövrigt helt fantastiskt roligt inredningstidning..
o efter önskemål kommer här steg för steg instruktioner och bilder för hur JAG gjorde.. finns säkert mera fiffiga o lättare sätt..

Du behöver ljusmassa, vekar och såklart koppar eller skålar.. dom behöver vara ordentligt rengjorda..






Fyndade mina koppar o skålar på erikshjälpen... allt detta för under 50 lappen =)

Placera sedan vekarna i kopparna, ja lindade mina runt avbrutna grillpinnar för att få vekarna exakt i mitten..



Det går betydligt enklare utan ett orangt nyfiket monster som ska vara med i allt :P


Smält sedan ljusmassan i vattenbad.. ser väll kul ut !!



Fyll kopparna mer än halvvägs och låt stelna minst 12 tolv timmar innan dom får tändas..



Nu har jag fuskat lite och smygtänt bara för att se hur det blev..
ååå det blev så bra, är väldigt nöjd.. detta ska göras om







Prövade även att göra ljus i små glasskålar, men tyvärr hade jag inte nog med ljusmassa så dom blev bara halva.. men väldigt fina ändå =)



Har några väl utvalda som ska få kopparna som blev över =)
Så nu är det bara till att vänta tills imorrn och då ska dom tändas igen..
Får fördriva tiden med melodifestivalen, skidskytte o mys med världens bästa Alfie !!

KRAM


Monogram

Är den helt underbar ??? å ja är kär och det var kärlek vid första ögonkastet..


Bilden är lånad från www.ediths.se
Dessa mjuka monogramskuddar ligger nu i min soffa och jag är såå nöjd. Tycker att det livar upp lite i soffan när kuddarna är olika, både i storlek, form och mönster. Fast alla ä vita !!
Har under eftermiddagen terroriserat Jessica och gett henne men för livet.. haha.. och delat med mej av min livskunskap... o det som sägs på Tyra show måste ju vara sant... verkligen trevligt och skingra tankarna lite och tänka på nått annat än ERCP, sjukpenning och bedövning..

I senaste numret av vackre hjem fanns det ett reportage om att ge gamla saker ett nytt liv och detta ska jag försöka med imorrn. Har fått för mej att jag ska stöpa ljus i gamla kaffekoppar.. De ä bara för gulligt..
Så imorron blir kaffekoppsjakt på erikshjälpen !!






( bilderna kommer ifrån googles bildsök )


Men innan dess fredagsmys med tända ljus, lets dance och mysmat !!
Trevlig helg

KRAM


Vertigo



Så då var man hemma igen efter oväntad intensiv och lång dag. Men det gick bra för alla inblandade och som tur är så kommer förhoppningsvis inte lilla Linn komma ihåg denna dagen.
Det blev en oväntad tur för mej oxså idag, ringde till endoskopin idag och frågade hur lång väntetiden var och fick då till svar mellan 1-2 veckor men ja sätter upp dej på återbudslistan så ringer vi om det blir något återbud.
Det låt ju bra tyckte jag och mycket riktigt ringde min mobil i eftermiddag och fick meddelandet att nästa torsdag fanns det en tid för mej.. Det lönar sej allt att stri och ligga på ibland =)
Känns både bra och pirrigt inför denna reoperationen, gött att det äntligen blir av och gjort men samtidigt väldigt nervöst inför ev biverkningar, fick ju en pankreatit av ett litet snitt förra gången.. o nu ska dom snitta mer, vad händer då ??
Mycket som snurrar runt nu och för att lugna mina nerver något har jag tänkt att åka o terrorisera Jessica imorrn ;)

o så har jag ju mina små projekt att greja och pyssla med..som tur är 
 Det senaste är dessa ljusstakar som självaste Herr Rooth svarvade till i slöjden på mellanstadiet ( !!!!! ).. Dom har han så snällt målat vita och jag har i vanlig ordning dekorerat dom med denna dära spetsen igen... o några pärlor !!..
Det ä ju inte mycket som inte blir bättre av ett spetsband o några fastklistrade pärlor =)






KRAM


Nu sover lilla linn efter lång förmiddag. ...

imag0011_1297338 (MMS)

Nu sover lilla linn efter lång förmiddag. Nu väntar röntgen undersökning o sen får vi åka hem! Kram


Blommor !!



Fick ju ett presentkort på världens bästa Ediths av Precious  och jag som är född utan tålamod var tvungen och åka dit idag med shabbyian Vicki =)
Valet stod mellan nya krukor till vardagsrumsfönstret eller stolsöverdrag till vardagsrumsbordet..
o valet blev ganska lätt eftersom jag är galet trött på min garderobsblommor som har tagit över stora delarna av vardagsrumsfönstret...

så här såg det ut innan !!



o nu blev det mycket luftigare och fräschare tycker jag iaf..
Synd bara att fönstrena är så enormt lortiga =(



Är inte helt säker på om jag är nöjd egentligen, funderar på om det vore finare med tre krukor istället för två..
Vad tycker ni ??






Madonnan har bytt plats till fönstret o ljusstakarna har faktiskt precious gjort i slöjden =)
Ännu finare blir det nog till våren när den blå isoleringstejpen inte behövs längre ;) 

kanske less is more :D



Garderobsblommorna ska nu få ett nytt liv i en zinkhink, tack Vicki för detta tips !!!

Imorrn ska jag med Ocka o Linn till CSK, lilla Linn ska röntga njurarna.. stackars liten.. ska passa på att gå förbi jobbet, hämta schema o säga hej !! Hoppas jag mår bra imorrn oxså !!



KRAM


Fika



Har haft syskon, mostrar, kusiner, gudbarn och kusinbarn hos mej för lite födelsedagsfika idag =)
Bjöd på smulpaj och vaniljsåsl lchfvarianter såklart eftersom många av dom håller på nu.
Tycker det är så kul och duka och greja när man har folk som kommer..
Men idag var ja inte riktigt på topp så det fick bli enkelt med grått och blått..



Här ä två av mina Milf-kusiner ;)



Mysigt va !!!

Fick massa tulipaner, vita så klart och en bukett med rosa..
Hade några band av spets kvar som inte ja riktigt visste vad jag skulle göra med med fick en snilleblixt och limmade på dom runt vasen.. =)



Älskar verkligen vita tulipaner !!!! Är så fräscht  !!




Så summan av kardemumman blir att jag haft en väldigt bra dag och hoppas på en likadan imorgon..!!

KRAM


Födelsedag



Ja, då var man 27 år och det ä ju inte riktigt klokt egentligen.. men födelsedagen kunde ju fått en bättre start.
Blev dålig inatt igen med febertopp, illamående, kräkningar och ont. Så det blev en tur till akuten igen och Betapred iv och spasmofen spruta. Som tur var hade proverna inte förändrat sej utan låg på samma nivå så ja fick åka hem. Så halv fem åkte vi och var hemma igen strax efter tio. Så Precious har vaffat idag =(
 och födelsedags fikat blev inställt. Får bjuda på fika imorrn istället.
Men dagen har bara blivit bättre och bättre mycket tack vare mina presenter.. !!
Av världens bästa mormor fick jag en kökshandduk med samma monogram och spets som hissgardinen i köket.. Hon har bra smak våran mormor ;)






Av mamma fick jag ett nytt strykjärn vilket va efterlängtat och skylt till toaletten och en helt underbar shabby chic vattenkanna. Hon ä inte bet min mamma. !!
O eftersom ja nästan bara har plastblommor så fick kannan bli en kruka =) Slängde ner en blomkvist, tyckte dä blev väldigt gulligt !!!






En liten vit virkad duk under så klart !!!

Söta Precious visste inte att Ediths har stängt på måndagar så nu har jag blivit lovad  en shoppingrunda där
=) Gillert !!!
Imorrn hoppas jag verkligen att jag är piggare och orkar bjuda på födelsedagsfika !!
Tack för alla gratulationer jag har fått idag både på facebook och via sms..
KRAM till er alla <3


Vardagsrummet



Nu börjar vardagsrummet ta sin färdiga form och ja har nog plockat o pillat på varenda liten grej här inne men nu ä ja faktiskt ganska nöjd... förrutom att ja önskar mej en vit soffa...
Tycker att rummet känns mycket piggare och fräschare med ett vitt bord..
Och ä så nöjd med hemnes bordet.. !!



Dom tre nya ljuslyktorn har fått bytt plats flera gånger men jag tycker ändå att dom passar bäst på bordet..



De ä ju faktiskt himla synd att en duk hemma hos oss aldrig kan vara skrynkelfri. Alltid är det någon katt som ligger på bordet och har tullat in sej i duken..

Igår fick jag en tidig födelsedagspresent av min svärmor o svägerska och jag ville nästan gråta när jag öppnade den.. en helt underbar läcker fantastiskt shabby fat med kupa..oo den ä min nya kärlek..
Så klart fick den bo på vardagsrums bordet och vara bordets nyckelpunkt. Ögat går till den först när man kommer in i rummet. Har fyllt den med ett vanlig vit blockljus o stenar plockade från våran bröllopsresa i Mallorca.





Äntligen kom bokstäverna upp oxså, lite ego måste man ju va ;)



Idag har vi varit hos världens bästa mormor på kalas och efter det åkte mamma o ja te Netto där ja gjorde dagens fynd..
Dessa lådorna, två för 20 kronor !!!!! Passar perfekt under bordet o bara slänga ner allt i. så det kommer undan. Perfekt !!



KRAM


Dop




Idag har vi varit på lilla Natalies dop i Forshaga och dopet blev väldigt lyckad, Natalie var snäll hela dopet och sa inget knyst och storebror Kelvin va lite blyg.. =)



Mamma Becca hällde upp dopvattnet




Nydöpt liten tjej



Efter dopet var det sedvanligt fika med smörgåstårta o vanligt gräddtårta.. som va supergod. tog några xtra papaverin så ja oxså kunde ta en bit

Visst va tårtan gullig



Sen ä ju jag som ja är oxså och vi har för länge nu har haft en svart glasbord i vardagsrummet o ja köper aldrig mer ett glasbord för fyy va lortigt o dammigt de blir snabbt.. nej o aldrig mer.. Då fick ja för mej att ja skulle in på ikea en snabbis o köpa ett hemnes bord.. vitt så klart ;)
Så nu står det här och är allt underbart... men nu uppstod ett litet delikat problem.. har ju inte riktigt bestämt hur ja ska ha de här i vardagsrummet.. o inte blev det bättre av att ja fick ett urläckert fat med kåpa till i födelsedagspresent av becca o anita... så nu vet ja ingenting längre.. får inte till det nått snyggt.. o jessica ä i kristinehamn.. bläää...
Får nog bläddra i en gammal jeanne darc innan ja lägger så ja får lite inspiration..
Imorrn blir det kalas hos världens bästa mormor.. =)

KRAM


MYS




Har haft en väldigt bra dag med lite ont och trevligt lunchsällskap..
o efter lunchen kom vi in på murgrönor.. och jag som är blomhandikappad har haft tre murgrönor var en stendog..
Den andra ä väll lite hängig och står på vitrinskåpet. Finare murgröna har nog sett någongång men den ä iaf grön och inte vissen ;)



Den tredje står på hyllplan i köket och är relativt nyinköpt på ikea naturligtvis och hör och häpna, de kommer faktiskt nya gröna blad. Hoppas det håller i sej.
visst ä blompinnekronan helt underbar =)




Annars får det bli plast, har nästan plastblommor i hela skokartongen förrutom i 4 garderobsblommor som står i vardagsrummet.. ( som ja i hemlighet hoppas ska dö, så ja kan byta ut dom mot nya i höga vita fina krukor )
Sen är det väldigt praktiskt och säkert o ha plastblommor när man har tre håriga monster som tuggar på allt..

jaja, ang mitt problem igår så tror ja att jag ska möblera om lite, byta plats på några saker så tror ja det blir mysigt. Kanske hinner börja lite ikväll innan lets dance börjar annars får det bli på söndag för imorrn väntas det dop i Forshaga..
Och eftersom det är fredag så ä mysbelysning i skokartongen på och jag är väldigt förtjust i mitt lilla fönster sedan hissgardinen åkte upp.



Trevlig helg te er alla <3

KRAM


Lyxproblem



Efter ha varit riktigt sur och grinig idag kände jag att idag måste ja HA nått, nått som får mej o må bättre och som man blir glad av titta på. Ni som har följt denna bloggen en tag kan nog lista ut att för mej betyder detta en tur till
Ediths.. =)

Har haft mina ögon på ett par ljuslyktor i fattigmanssilver som jag bara va tvungen och ha.
Och att den följde med en madonna hem var ju bara en trevlig överraskning och bonus..
( Tack ännu en gång smööla ;P )

Men kommer ilandsproblemet att jag inte riktigt kan bestämma mej vart i vardagsrummet jag ska ha detta nya arrangemang.. hmmm.. i fönstren går inte, då är dom nedrivna inom en timme.. =(
Så jag behöver lite hjälp/smakråd..

Så alternativen är :

Nr 1 på hyllan bredvid tv där HOME ordet, ljushuset och rosorna står.
Då ser man dom med en gång och det lyser upp det hörnet fint





Eller alternativ nummer två, på den nya bokhyllan bredvid det runda ljushuset och stora tårtljuset..





Kan inte riktigt bestämma mej men tror att det lutar åt på bokhyllan, lyktorna blev så himla fina tända, tyckte att det blev ett väldigt mysigt sken =)



Ja som sagt tips, idéer och smakråd mottages med glädje.. !!
Nu ska jag kolla till min mamma som ä hängig.. =(

KRAM


Down



Har en deppig dag idag ! Fick ont igår kväll och det är väll de som spökar antar jag.
Skokartongen är i en stor röra och jag orkar inte göra nått åt det..
Diskmaskinen behöver köras och ett x antal tvättmaskiner.
Och det värsta av allt är lilla lilla Signe har fått dille på att gräva upp sukluenterna ( tror det stavas så ) ur krukan på köksbordet så hela köket är fyllt av grönt grus och jord.
Tur att Alfie ä snäll o inte rör dom ;)



Detta ä en gammal bild som dom vita tulipanerna ä bara o längta efter. !!

Nått som är roligt i allt elände är vad jag gjorde igår eftermiddag.
Hjälpte goa Jessica o greja iordning i ediths nya lokaler. Det kommer o bli så fint !! Kommer aldrig vilja gå hem =)
åå vad ja älskar shabby och det vita franska lantliga.. shabby ä livet dä, kanske kan rota fram en gammal jeanne'darc o bli på lite bättre humör.. =)

KRAM


.................................................

RSS 2.0